Medimagazin logo

Saç ekimi merkezleri tek çatı altında buluştu

Günümüzde saç ekimi merkezlerinin başkenti Türkiye oldu
Saç ekimi merkezleri tek çatı altında buluştu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Özellikle İstanbul en iyi saç ekim merkezleri konusunda her geçen gün kaliteyi ve müşteri sayısını arttırmakta. Hatta dünyadaki bir çok reklam ajansı ile anlaşmalı ve inanılmaz bir sağlık turizmi katkısı sağlamakta.

İstanbul Ankara ve İzmir başta olmak üzere birçok ilimizde artık sağlık turizminin başını saç ekimi operasyonları çekmekte. Hatta saç ekimi için gelen turistler burun estetiği , yüz estetikleri gibi bir çok konunu da operasyon yaptırarak ülkelerine dönmekte. Yani saç ekimi için gelen turistler en azından birkaç operasyon daha yaptırıp ülkelerine dönmekte. Çünkü estetik konusunda gerçekten ülkemizin doktorları çok başarılı sonuçlara imza atmakta.
Türkiye’de ise saç ekimi konusunda İstanbul bir numara. Arap ve Avrupa ülkelerinden inanılmaz bir talep var. Hatta bazı saç ekim merkezleri neredeyse 6 ay sonraya randevu vermekte. Tabi ki Türkiye’nin saç ekimi konusunda bu kadar tercih edilmesinin ilk sebeplerinden biri çok başarılı ve tecrübeli saç ekim uzmanlarının olması. İkinci sebep ise fiyat. Evet Avrupa ülkelerine göre fiyatlarımız son derece uygun.

İstanbul saç ekim merkezleri denildiğinde artık tüm dünya biliyor ki hem ucuz hem de kaliteli bir saç ekimi yaptıracağını yüzde 100 memnun bir şekilde ülkesine dönecek. Hatta üzerine de muhteşem tarihi olan bir memleketi 2-3 gün gezecek çok kaliteli otellerde konaklayacak.
Tabi ki sadece İstanbul değil ikinci sırada Antalya saç ekim merkezleri gelmekte. Antalya’nın tercih edilmesinin en büyük sebebi ise muhteşem denizi ve otelleri. Ayrıca Türkiye’nin en başarılı saç ekimi yapan doktorlarının da bazıları Antalya ilinde hizmet vermekte. Özellikle Rus Alman ve İngiliz Turistler saç ekimi konusunda ilk olarak Antalya bölgesini seçmekte.
Türkiye bu hızla saç ekimi turizmi ile çok büyük gelirler elde edecek.

sac ekimi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir