Medimagazin logo

Türkiye'de saç ekimi konusunda dünyada bir numara oldu

Saç ekimi denildiğinde dünyada akla gelen ilk ülke Türkiye oldu. Avrupa ve Arap ülkelerinden inanılmaz bir talep bulunmakta.
Türkiye'de saç ekimi konusunda dünyada bir numara oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

2019 Yılında Türkiye’de saç ekimi ayda 1.5 milyar Dolar civarında bir hacme sahip oldu. Saç ekimi estetik ve tecrübe isteyen bir operasyon. İyi bir ekip çalışması ise muhteşem sonuçlar alınabilmekte. Peki en iyi saç ekim merkezleri Türkiye’de nerede? Aslında en çok aranan kelimelerin başında gelmekte. Özellikle Fue tekniği en iyi hangi doktor kullanıyor hangi saç ekim merkezi daha başarılı.

Şöyle ki İstanbul’da saç ekim merkezleri inanılmaz derece de arttı. Neredeyse tüm estetik doktorları saç ekimi işine girdi. Bu biraz saç ekimi konusunda İstanbul’un ismini zedelese de iyide istanbul saç ekim merkezleri konusunda dünyada ilk sırada yer almakta. Bunlardan Bir kaçına Örnek vermek gerekirse İlhan Serdaroğlu, Koray Erdoğan gibi dünyaca ünlü saç ekim uzmanları İstanbul’da saç ekimi hizmeti vermekte. Fiyatlar ise dünyadaki fiyatların yarısı diyebiliriz. Kaliteli ve iyi bir saç ekimi için rahatlıkla Türkiye’deki saç ekim merkezlerini tercih edebilirsiniz. Zaten dünyadaki en başarı saç ekim doktorları diye aratırsanız da Türkiye’deki saç ekim doktorları ilk sıralarda çıkmakta. Sadece İstanbul değil Ankara ‘da da çok başarılı saç ekim merkezleri açıldı. Özellikle Serdar Görkem, Fehmi Armani gibi saç ekimi konusunda çok bilinen doktorlar bulunmakta. Aslında Ankara saç ekim merkezleri fiyat konusunda da İstanbul’daki saç ekim merkezlerinden çok daha uygun. Peki saç ekimi doktorunu seçerken nelere dikkat etmeli. Birinci dikkat etmeniz gereken doktorların yaptığı işleri incelemelisiniz. Birçok forumda bu resimler paylaşılmakta. İkincisi hastane ortamında ekim çok önemli. Steril şartlar uygun olmalı. Acil durumlarda müdahale edebilecek personel bulunmalı. 3 Saç ekimi yapacak ekibin iyi ve tecrübeli olması.

Saç ektirmeye kafaya koyduysanız hiç beklemeyin ve size göre en doğru saç ekim merkezini bulup ektirin.

saç ekimi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir