Medimagazin logo

Ucuz uçak bileti işini Fastfly’a bırakın

Ucuz uçak bileti işini Fastfly’a bırakın
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Dünya çapında her gün milyonlarca insan bir lokasyondan başka bir lokasyona gerek iş, gerek tatil gibi sebeplerle seyahat ediyor. Büyük bir yolcu trafiğine sahip olan havayolunu kullanmak isteyenlerin ilk yaptığı şey internet üzerinde “ucuz uçak bileti” şeklinde arama yapmak oluyor.

Havayolu firmaları arasındaki rekabetten kaynaklanan değişken fiyat politikaları, yolcuları her zaman daha ucuz uçak bileti bulmaya itiyor. Zaman zaman çok uygun bir uçak biletine denk gelinse dahi insanlar farklı farklı sitelerde daha ucuz bilet olup olmadığını araştırmadan biletleme işlemini gerçekleştirmiyor. İnsanların bu konudaki tereddütlerini gidermek için sektöre atılan Fastfly.com insanların kafasındaki “Acaba daha ucuzu var mıdır?” şeklindeki soru işaretlerini tamamen gideriyor.

Fastfly gerek web sitesi üzerinden, gerek akıllı uygulama üzerinden ulaşılabilen bir uçak bileti arama motorudur. Kalkış ve iniş havalimanları ile seyahat tarihlerinin sisteme girilerek sorgu yapılması sonucu belirtilen rotadaki tüm uçuşlar fiyatlarıyla birlikte listelenir. Seyahat etmek isteyen kullanıcılar sadece birkaç dakika sürecek işlemin ardından en ucuz uçak bileti alabileceklerdir.

Fastfly dünya çapında faaliyet gösteren 700’den fazla havayolu firmasının uçuş bilgilerini güncel bir şekilde veritabanında barındırmaktadır. Bu sebeple iç hat uçuşlarının dışında sadece Türkiye kalkışlı ya da Türkiye varışlı uçuşlar değil, yurt dışındaki lokasyonlar arasında yapılacak uçuşlara dair uçuş sorgulaması ve bilet alımı da Fastfly üzerinden yapılabilmektedir. Fastfly üzerinden kur farkından etkilenmeden yurt dışı uçuşlarınızı da planlayabilir ve biletlerinizi en ucuz fiyata gelecek şekilde satın alabilirsiniz.

En ucuz uçak biletini müşterileriyle buluşturmayı hedeflediklerini belirten Fastfly’ın CTO Ferhat Çakmakoğlu, vatandaşların en uygun fiyatlarla bilet alması için böyle bir proje ile yola çıktıklarını söyledi. Amaçlarının global pazara açılarak daha geniş bir kitleye hitap etmek olduğunu belirten Çakmakoğlu, Fastfly.com adresinin basit bir arayüzle tasarlanmasının amacının da herkesin kolay bir şekilde aradığı uçuş bilgisine ulaşabilmesi olduğunu aktardı. Ferhat Çakmakoğlu, uçak bileti kampanyalarının da güncel olarak Fastfly.com üzerinden takip edilebileceğini söyleyerek kampanyalardan en önce haberdar olmak isteyen herkesin Fastfly sosyal medya hesaplarını takip etmesini istedi.

 

fastfly.com
ucuz ucak bileti
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir