Medimagazin logo

Wellcare’in Vitamin D3 ailesi K2 formuyla büyüyor

Tüketici sağlığı alanına yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Wellcare, Türkiye’de sprey formunda ilk ürün olan Vitamin D3 ailesine K2 formunu ekleyerek, sektöre yenilikler ve ilkler sunmaya devam ediyor. Tek fısta 1000IU D vitamini ve 25 mcg K2 vitamini içeren Wellcare Vitamin D3+K2, ağız içine püskürtülerek kullanılıyor
Wellcare’in Vitamin D3 ailesi K2 formuyla büyüyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İstanbul, 17.02.2021- Covid-19 salgını ile birlikte bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi için insan sağlığı adına son derece önemli bir destek olarak öne çıkan D vitamini, özellikle kas- iskelet sistemi için gerekli bir takviye olarak da biliniyor. K2 vitamini ile birlikte kullanıldığında ise özellikle kemik mineralizasyonu artması ile kırılma riski azalıyor. Vitamin D3 + K2 kombinasyonu,  özellikle ilerleyen yaşlarda oluşan kemik erimesine yönelik tedavilerde güvenli destek olarak öneriliyor. 

Wellcare Vitamin D3 ailesinin 4 farklı formuna, son olarak Vitamin D3+K2 formu da eklenerek, sağlığını önemseyen tüketicilere Wellcare tarafından takviye vitamin olarak öneriliyor. Wellcare Vitamin D3+K2 sprey formuyla dikkat çekiyor ve tüketiciye rahat bir kullanım sunuyor. Tek fısta 1000IU D vitamini ve 25 mcg K2 vitamini içeren Wellcare Vitamin D3+K2, kemik sağlığını korumak isteyen yetişkinlere ihtiyaç duyulan desteği sağlıyor.  Kas- iskelet sisteminin yakın koruması olarak bilinen Wellcare Vitamin D3+K2 Sprey; renklendirici, tatlandırıcı, koruyucu ve katkı maddesi içermiyor. 
 

k2 vitamini
vitamin d3
wellcare
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir