Medimagazin logo

Wilma Elles: Lame Medikal'in Yeni Yüzü

Sağlık çalışanlarının en çok tercih ettiği marka “Lame” modern ve şık medikal giyim ürünleriyle çalışanların hayatına yeni bir bakış açısı getiriyor. Canlı renkleri, kaliteli ve yüksek standartlardaki kumaşlardan üretilen aksesuar ve giyim ürünleri ile ön plana çıkan marka hemşire forması ve doktor önlükleri tanıtımı için markanın yeni yüzü ile anlaşma yaptı.
Wilma Elles: Lame Medikal'in Yeni Yüzü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye’de “Öyle Bir Geçer Zamanki” dizisinde canlandırdığı rolüyle hem oyunculuğu hem de mankenliği ile büyük beğeni toplayarak adından oldukça söz ettiren Wilma Elles Lame Medikal’in yeni yüzü seçildi. Son dönemlerde imza attığı birçok projede adından oldukça söz ettiren Wilma Elles sağlık personellerinin rahatlıkla kullanabileceği hemşire forması, doktor önlükleri, alt ve üst formalar, sağlık üniformaları, bone modelleri, steril ortamlarda giyilebilen medikal giyim ürünleri üretimi ve satışı yapan Lame ile anlaşma yaparak markanın yeni yüzü oldu. 

Dizi dünyasında adından sıkça bahsedilen oyuncu aynı zamanda reklam ve moda dünyasında aranan vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor. Güzel oyuncu ünlü markanın birbirinden kaliteli pantolon, body, terlik, aksesuar, önlük ve sağlık personeli takımlarının tanıtımı için objektif karşısına geçti. Marka için hazırlanan yeni koleksiyonun tanıtım yüzü olan Wilma Elles 2019 -2020 yıllarına uyarlanan modern görüntüsü ile dikkat çeken, dünya standartlarındaki en iyi kumaşlardan üretilen medikal giyim ürünleri hemşire forması ve doktor önlüklerinin tanıtımını yaptı. Avrupa Kalite Ödüllerinde 2011 ve 2012 World Consumer ödüllerinde en iyi kadın oyuncu ödülünü alan oyuncu Lame Medikal kampanyalarının yeni yüzü olarak firmaya destek verdi. 

Lame Medikal hemşire forması ve doktor önlükleri ile objektifler karşısına geçen güzel model dikkatleri üzerine çekti. Firmanın yeni tanıtım yüzü olarak görev yapacak olan Wilma Elles verdiği pozlarla adeta büyüledi. Güzelliği ile dünyanın kalbini fetheden oyuncu yeni koleksiyonları tanıtarak ünlü markanın reklam resimlerinde yer aldı. Lame’in e-ticaret sitesinde Wilma Elles’in tanıtımını yaptığı farklı birçok kategoriden ürün bulunuyor. Web sitesi üzerinden satışı gerçekleştirilen ürünlerde kampanyalar yapılıyor. Promosyon ve indirim kodlarını kullanarak internet üzerinden ürünleri indirimli fiyatlarla satın alabilmeniz mümkün oluyor. İsterseniz online alışveriş sayfası üzerinden yada Lame medikal merkez şubesini ziyaret ederek alışveriş yapabilmeniz mümkün olabiliyor. 

Birbirinden farklı medikal giyim ürünleriyle sağlıkçılar için geniş bir yelpaze sunan marka çalışanların kendilerini gün boyu rahat ve mükemmel hissedebilmeleri ve rahat çalışabilmelerini sağlamak amacıyla farklı birçok ürün öne sürdü. Tüm sağlık çalışanlarının gözdesi haline gelen ürünlerin bir araya getirilmesi ve tanıtılması büyük yankı uyandırdı. 
Doktor, hemşire, diş hekimi, laboratuvar uzmanları, veteriner, röntgen teknisyenleri, hasta bakıcı gibi sağlık çalışanları için medikal giyim ürünleri üretimi ve satışı yapan Lame Medikal ürünlerinin tanıtımı için hazırlan kampanyada güzel oyuncu başrolde yer aldı. Sağlık personellerinin yorulmadan çalışmaları için tasarlanan birçok ürün üretim ve satışını yapan Lame medikal medikal ürünler konusunda adından övgüyle söz ettiren markalardan birisidir. Tüm gün rahatlık sunmak amacıyla üretilen ürünlerini sağlık kurumları toplu olarak alım yapabiliyor. 

Türkiye genelinde uzun yıllardan beri faaliyet gösteren Lame Medikal ürünlerinin tanıtımı için marka yüzü olarak Wilma Elles ile anlaştı. Köklü firma doktor önlükleri, hemşire formaları ve birçok sağlık çalışanı medikal giyim ürün ve aksesuarları tanıtımı için reklam yüzü olarak Wilma Elles’i seçti. Türkiye’nin en iyi medikal giyim üreticisi firmalarından biri olan Lame’in yeni ürünleri tanıtımı için hazırlanan kampanya resimleri web sitesi üzerinde yayına girdi. Sağlık kurumları perakende ve toptan alımlar yapabilirler. Hem bireysel hem de kurumsal olarak uygun fiyatlar sunan online alışveriş imkanı bulunan web sayfasında kaliteli ürünler kampanyalı fiyatlar ile sağlık çalışanlarını bekliyor. 

hemşire
doktor
medikal giyim
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir