Medimagazin logo

Lohusa döneminde gecelik mi pijama mı tercih edilmeli?

Doğum sonrası dönem anne olanlar için en az hamilelik kadar önemli bir dönem oluyor. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak rahat edilmek istenilen bu dönemde ne giyilmesi gerektiği de akıllara gelen soruların başında yer alıyor
Lohusa döneminde gecelik mi pijama mı tercih edilmeli?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Doğum için yapılması gereken hazırlıklar gibi, doğum sonrası lohusalık dönemi için de hazırlık yaparken alınması gereken en önemli ürünler giyilen kıyafetler oluyor. Hamilelik döneminde giyilen hamile giyim ürünleri hamilelik sonrasında görevini başka ürünlere devrediyor. Özellikle hamilelikte alınan kilolar sebebiyle pek çok kadın lohusa dönemlerinde sadece pijama giymeyi tercih edebilir. 

Doğumdan sonra yaşanan travma, titreme ve üşümeyi engelleyebilecek bu ürünlerin rahatlıklarına göre tercih edilmesi gerekir. Doğum sonrasında hem rahat hem de şık olmak isteyen annelere lohusa pijama kullanmak rahatlık açısından tartışmasız çok iyi gelecektir. Ancak bazı anneler için doğumda yapılan dikişler nedeniyle pijamalar çok rahat olmayabilir. Bu anneler için lohusa gecelik ürünleri önerilebilir. Bu ürünler konforlu hissetmek açısından uyurken toplanma yaşanmasını engellerken, annedeki dikişlere zorluk çıkartmadan kolay bir şekilde ve üşümeden uyuyabilmeyi de sağlayabilmektedir.

hamile giyim
ohusa pijama
lohusa gecelik
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir