Medimagazin logo

Doğumuna dakikalar kalan doktor öyle bir kahramanlık yaptı ki...

Doğumuna dakikalar kalan doktor, başka bir annenin doğumuna yardım etti; sonra da kendisi ikinci çocuğunu dünyaya getirdi.
Doğumuna dakikalar kalan doktor öyle bir kahramanlık yaptı ki...
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN DIŞ HABERLER-Amerika Kentucky Eyaleti Frankfort Yerel Tıp Merkezi’nde doğumuna çok az kalan bir doktor, acil doğum yapmak zorunda olan ve doktoru molaya çıkan annenin doğum yapmasına yardım etti. İndependent’te yer verilen habere göre, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olan Uzm. Dr. Amanda Hess, yatağında uzanarak doğumunu beklerken bir hemşirenin acil çağrısını işitti. Doktoru molaya çıkan ve acil doğum yapması gereken anneye yardım etmek üzere hemen ayağa kalkan Dr. Amanda Hess, dakikalar içinde sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirtti.

Anne Johnson, Dr. Hess için: “Harika bir insan. O dakika orada bulunduğu için ve doğumunu beklemesine rağmen kalkıp bana yardım edecek kadar mükemmel bir kişiliğe sahip olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum.” ifadelerine yer verdi. Anne Johnson’a doğumunda yardım ettikten sonra, Uzm. Dr. Amanda Hess de doğumunu gerçekleştirdi, ikinci çocuğu Ellen Joyce’u dünyaya getirdi. Anne ve bebeklerin her ikisinin de sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verildi.

 

kahraman doktor
doğum
Yorum (1)
ömer faruk atay
Meslekdaşımızı gösterdiği fedakarlık ve başarısı ve ikinci kez anne olmasından ötürü tebrik ederim.Bundan sonraki yaşamında ailesiyle beraber mutlu olsun.Mesleğimiz işte böyle ulvi bir sanatdır.
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir