Medimagazin logo

Dr. Yenice'nin yakınlarından 'tehdit ediliyordu' iddiası

Görevli olduğu Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Doç. Dr. Necati Yenice'nin son 3 aydır bir hasta yakını tarafından tehdit edildiği ortaya çıktı
Dr. Yenice'nin yakınlarından 'tehdit ediliyordu' iddiası
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Görevli olduğu Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Doç. Dr. Necati Yenice'nin son 3 aydır bir hasta yakını tarafından tehdit edildiği ortaya çıktı.

Yoğun bakında tutulan Necati Yenice'nin yakınları saldırının şokunu yaşarken çalışma arkadaşları ise Yenice'nin hastanede çok sevilen bir isim olduğuna dikkat çekti. Son 3 aydır Yenice'nin bir hasta yakını tarafından tehdit edildiğini doğrulayan çalışma arkadaşları Yenice'nin tehditle ilgili resmi makamlara şikâyette bulunup bulunmadığını bilmiyor. Bu sabah tehditle ilgili bir çalışma arkadaşına, "Biz var gücümüzle insanların iyiliği için çalışıyoruz ama bize zarar vermeye çalışıyorlar" dediği öğrenildi.

İç hastalıkları doktoru olmasının yanı sıra mide ve karaciğer rahatsızlıkları konusunda da uzman olan Yenice'nin asistanlarından Dr. M. Sinan Soyer, Yenice'nin asistan, doktor, hastane çalışanı ayrımı yapmadan herkesin derdiyle samimi bir şekilde ilgilendiğini söyledi.

Evli ve 2 kız babası Yenice'nin 10 yılı aşkın bir süredir Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptığını belirten Soyer, doçent olan Yenice'nin mecbur olmadığı halde polikliniğe giderek hasta muayene ettiğini ifade etti. Soyer, Yenice'nin ameliyat olan hastalarına çiçek gönderecek kadar nazik olduğunu ifade etti.

Eşi ameliyatta öldü; evlilik yıldönümünde doktoru vurdu


Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. Dahiliye Kliniği Şefi Doç. Dr. Necati Yenice'nin silahla yaralanması olayının şüphelisi olduğu bildirilen kişi, kendisini tabancayla vurdu.

Alınan bilgiye göre, Zeytinburnu Gökalp Mahallesi 48. Sokakta oturan Tayfun E. kendisini evinde kafasından tek kurşunla vurdu. Ağır şekilde yaralanan Tayfun E., hastaneye kaldırıldı.

Tayfun E'nin eşi Sabahat E'nin, 12 Eylül 2007 tarihinde Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir ameliyat sırasında öldüğü dile getirildi. Üç ay önce eşini kaybeden Tayfun E'nin bugün evlilik yıldönümü olduğu ortaya çıktı.

Ağır yaralanan Erkenkalkan, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Üç ay önce eşini kaybeden Tayfun Erkenkalkan'ın bugün evlilik yıldönümü olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre sabah saatlerinde "İşe gidiyorum" diyerek evden çıkan Tayfun Erkenkalkan, eşinin ölümünden sorumlu tuttuğu doktor Necati Yenice'yi silahla vurdu. Olaydan sonra kaçan Erkenkalkan, Zeytinburnu Gökalp Mahallesi 48. Sokakta bulunan bir yakının evine geldi. Erkenkalkan kısa bir süre sonra balkona çıkarak yanında taşıdığı silahla kafasına ateş etti. Silah sesi üzerine durumu fark eden yakınları olayı polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ağır yaralı olarak İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Erkenkalkan'ın tüm müdahalelere rağmen öldüğü bildirildi.

Öte yandan kayınbiraderi Çetin Yalçın, Tayfun Erkenkalkan'ın tedavisi Doktor Necati Yenice tarafından yapılan eşi Sebahat Erkenkalkan'ı 3 ay önce kaybettiğini söyledi. Sebahat Erkenkalkan'a yanlış ilaç tedavisi uygulandığını iddia eden Yalçın, "Bunlar doktorun yüzünden başına geldi. Doktorun verdiği ilacı kardeşim 10 ay kullandı. Daha sonra muayenehanesine gittiğimizde bize, 'sana bu ilaçları kim verdi' dedi. Bugünde evlilik yıldönümleriydi." şeklinde konuştu.

Mermer işiyle uğraşan Tayfun Erkenkalkan ile ölen eşinin bugün evlilik yıldönümü olduğu, çiftin Aslı(12) ve Kerem(10) isimli 2 çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

Zaman
dr.
yenice'nin
yakınlarından
'tehdit
ediliyordu'
iddiası
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir