Medimagazin logo

Tüm sağlık ocakları internet sistemine geçecek

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından vatandaşların tahlil için hastane hastane dolaşmasını ortadan kaldırmak amacıyla, son sistem teknoloji ile donatılacak Merkezi Sağlık Ocağı tamamlandı. Proje ile tüm sağlık ocakları da internet sistemine geçecek
Tüm sağlık ocakları internet sistemine geçecek
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından vatandaşların tahlil için hastane hastane dolaşmasını ortadan kaldırmak amacıyla, son sistem teknoloji ile donatılacak Merkezi Sağlık Ocağı tamamlandı. Proje ile tüm sağlık ocakları da internet sistemine geçecek.


Vatandaşların tahlil için saatlerce beklemesini ve doktora sonuçları göstermek için oluşan kuyrukları ortadan kaldırmak için İl Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan proje tamamlandı. Ofis semtinde bulunan sağlık ocağının son katında yapımı tamamlanan Merkezi Sağlık Ocağı kurulan son sisitem teknoloji ile hizmet verecek. Merkezi sağlık ocağının kurulmasıyla birlikte tüm sağlık ocakları da internet sistemine geçecek. Vatandaşlar sağlık ocaklarında yaptıracakları tahliller görevliler tarafından tüm sağlık ocaklarından belirli saatlerde toplanarak Merkez Sağlık ocağına götürülecek. Merkezi sağlık ocağında yapılacak olan tahliller, daha sonra vatandaşa verilmeyerek internet üzerinde sağlık ocaklarındaki sorumlu doktorlara gönderilecek.

Memurlar.net / İHA
tüm
sağlık
ocakları
internet
sistemine
geçecek
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir