Medimagazin logo

Tıp öğrencisinin zor anı

Maltepe Küçükyalı sahilinde karşı kaldırıma geçmek isteyen yaşlı bir kişiye çarparak ölümüne yolaçan Tıp Fakültesi öğrencisi Başak Aktaş, olay yerinde sinir krizi geçirdi
Tıp öğrencisinin zor anı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

AA-Maltepe Küçükyalı sahilinde karşı kaldırıma geçmek isteyen yaşlı bir kişiye çarparak ölümüne yolaçan Tıp Fakültesi öğrencisi Başak Aktaş, olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre olay saat 10.00 sıralarında Maltepe Küçükyalı sahilinde meydana geldi.

Maltepe Ünüversitesi Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi Başak Aktaş, kendisine ait 34 VP 5248 plakalı aracıyla okula yola çıktı. Küçükyalı İdaltepe mevkiinde sahilde yürüyüş yapan ve karşı kaldırıma geçmek isteyen yaşlı kişiye Başak Aktaş'ın kullandığı otomobil çarptı.

Üzerinden kimlik çıkmayan şaylı adam olay yerinde hayatını kaybederken öğrenci Başak Aktaş, sinir krizleri geçirdi.

Görgü tanıkları Aktaş'a sarılarak sakinleştirmeye çalıştı. Bir görgü tanığı, yaşlı adama bir başka aracın çarptığı ve karşı yönden gelen Aktaş'ın otomobilinin önüne yaşlı adamın düştüğünü, asıl aracın kaçtığını söyledi.

Olay yerine gelen Aktaş'ın yakınları da gözyaşları içinde Aktaş'a sarıldı. Aktaş ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken yaşlı adamın cesedi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

tıp
öğrencisinin
zor
anı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir