Medimagazin logo

Türkiye bu adam için seferber olmuştu

Dr. Babuna, annesine ’tacizci’ babasına ’organ kaçakçısı’ dedi
Türkiye bu adam için seferber olmuştu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Dr. Babuna, annesine ’tacizci’ babasına ’organ kaçakçısı’ dedi.

35 sanıklı ’Adnan Hoca Davası’nın (Adnan Oktar) zaman aşımından düşmesi sonrası ifadelerı alınamadığı için dosyaları ayrılan 6 sanığın yargılandığı dava ibretlik bir olaya sahne oldu. Duruşmada, bir zamanlar lösemi tedavisi için medyanın kampanyalar düzenlediği Doktor Oktar Babuna’nın annesi Semin Babuna da ifade verdi.

Anne Babuna "Adnan Hoca, kızım Tuğba’yı kullanarak dört çocuğumu ve iki torunumu içlerine çekti" dedi. Oktar Babuna ise annesinin ifadesini çürütmek için tanıklık yapmak istedi. Mahkeme bu talebi reddetti. Çocuklarının beyinlerinin yıkandığını iddia eden diğer tanıklar da Semin Babuna gibi ifade verip "Adnan Hoca"yı suçladı. Adliye çıkışı ise Oktar Babuna şov vardı.

Gazetecilere, "Babam Prof. Dr. Cevat Babuna organ kaçakçısıdır. Annemin gayri ahlaki ilişkileri var. Benim tedavim sırasında maddi desteklerini kestiler. Bizim bu insanlardan en ufak bir mağduriyetimiz yok. Annem, bahçemizde çalışan bahçıvanın gerizekalı oğluna cinsel tacizde bulundu" dedi. Anne Semin Babuna, oğlunu hüzünlü gözlerle izledi.

Yanındaki aileler, "Ayıp ayıp soyadından utan" diye tepki gösterdiler.


Hürriyet
türkiye
bu
adam
için
seferber
olmuştu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir