Medimagazin logo

Diş hekimi ve ailesi katledildi

ANTALYA'da, Kurban Bayramı'nın dördüncü gününden beri haber alınamayan emekli diş hekimi, eşi ve çocuğu ile evlerinde öldürülmüş olarak bulundu.
Diş hekimi ve ailesi katledildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
ANTALYA'da, Kurban Bayramı'nın dördüncü gününden beri haber alınamayan emekli diş hekimi, eşi ve çocuğu ile evlerinde öldürülmüş olarak bulundu.

Emekli, 58 yaşındaki diş hekimi Mehmet Necat Güçlü, emekli PTT memuru eşi Sebahat Güçlü ve 12 yaşındaki ilköğretim öğrencisi oğulları Salih Güçlü'den şehir dışında bulunan akrabaları Kurban Bayramının dördüncü gününden beri haber alamayınca polisten yardım istedi.

Dün akşam saatlerinde Sinan Mahallesi 1269 Sokak, Doğantürk Apartmanı'nda bulunan eve giden polis çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeri girdi. Polis Mehmet Necat Güçlü ve oğlu Salih Güçlü'yü evin bir odasında, Sebahat Güçlü'yü ise evin banyosunda öldürülmüş halde buldu. Yapılan ilk incelemenin ardından Güçlü ailesinin önce sert cisimle başlarına vurulduğu daha sonrada bıçak yada kesici bir cisimle kesilerek öldürüldüğü bildirildi.

Ailenin oturduğu 3 katlı apartmanın Sebahat Güçlü'ye miras yoluyla kaldığı ve tüm katlarının aile tarafından kullanıldığı belirlendi.

Polis, korkunç cinayetin işlendiği binada inceleme yaptı. İncelemede, polisten yardım isteyen Güçlü ailesinin yakınlarının verdiği bilgiler üzerine Mehmet Necat Güçlü'nün otomobilinin de kayıp olduğu ortaya çıktı. Diş hekimi Mehmet Güçlü'nün Kütahya Şeker Fabrikası'ndaki görevinden emekli olduktan sonra 2001 yılında eşiyle birlikte Antalya'ya yerleştiği ve kendileriyle birlikte vahşi şekilde öldürülen Salih Güçlü'yü de evlat edindikleri öğrenildi.

Polis cinayetle ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Milliyet
diş
hekimi
ve
ailesi
katledildi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir