Medimagazin logo

Nazilli iki genç doktora ağladı

Hastanede bir kez kalbi duran 33 yaşındaki fizyoterapist Pelin Dönmez hayatını kaybetti...
Nazilli iki genç doktora ağladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

AYDIN (İHA)
Nazilli'de sağlık camiası bayram sonu çifte acı yaşadı. Biri trafik kazasında diğeri ise ilik kanseri nedeniyle yaşamını yitiren iki doktor sevenlerinin katıldığı törenin ardından toprağa verildiler. Nazilli'ye ilk acı Bodrum'dan düştü. Nazilli eski İmar Müdürü Önder Dönmez'in kızı olan ve Bodrum'da fizyoterapist olarak görev yapan Pelin Dönmez (32) Pazartesi günü Turgutreis'teki hastasına giderken geçirdiği trafik kazasının ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

MESLEKTAŞLARI UĞURLADI

Cenazesi Nazilli'ye getirilen Dönmez'le birlikte Karacasu'nun Başaran Kasabası'nda 7 yıldır pratisyen hekim olarak görev yapan ve 6 ay önce yakalandığı omurilik kanserine yenik düşerek Dr. Ali Bilgin de son yolculuğuna uğurlandı. Nazillili her iki hekimin cenazesi Koca Camiinde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. İki hekimin cenazesine Nazilli kaymakamı Caner Yıldız ve Nazilli'deki hastanelerin başhekimleri, doktorlar ve sevenleri katıldı.
Yenişafak

Fizyoterapist kazadan bir hafta sonra öldü

Hastanede bir kez kalbi duran 33 yaşındaki fizyoterapist Pelin Dönmez hayatını kaybetti...

BODRUM'DAN Turgutreis yönüne giderken Gürece köyü yakınlarında Sinan Fikirli'nin kullandığı kamyonetle çarpışarak ağır yaralanan fizyoterapist yaşam savaşını bir hafta sürdürebildi. Bodrum Devlet Hastanesi Anestezi Uzmanı Eylem Tınaz, hastanın getirildiğinde kalbinin durmuş olduğunu ve yeniden çalıştırdıklarını belirterek, hastanede kaldığı süre içinde sağlık durumunda olumlu gelişme yaşanmadığını söyledi. Dönmez'in kaza sırasında boynunun kırılması nedeniyle beyninin oksijensiz kaldığını, bu nedenle beyin fonksiyonlarının çalışmadığını ifade eden Dr. Tınaz, hastanın kalbinin yeniden durduğunu belirtti. Pelin Dönmez'in cenazesi dün Eğriboyun Mezarlığı'na defnedildi. Aynı araçta bulunan Emrah Erdem'in tedavisi ise sürdürülüyor.

Sabah

nazilli
iki
genç
doktora
ağladı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir