Medimagazin logo

Ortaca Devlet Hastanesi'nde yenilenme çalışmaları başladı

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde Devlet Hastanesi yenileme çalışmaları başladı. Devlet Hastanesi’nde özürlülerin de rahat sağlık hizmeti alabilmesi amacıyla yeni düzenlemeler yapılıyor
Ortaca Devlet Hastanesi'nde yenilenme çalışmaları başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MUĞLA (İHA) - Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde Devlet Hastanesi yenileme çalışmaları başladı. Devlet Hastanesi’nde özürlülerin de rahat sağlık hizmeti alabilmesi amacıyla yeni düzenlemeler yapılıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ortaca Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Turgay Artun, “Hastanemize gelen vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek amacıyla yenileme çalışmalar başlattık. Cerrahi ve Yeni Doğan Ünitesi’nde tamamen yeniledik. Eski tuvaletler yıkılarak özürlü vatandaşlarımızın da kullanabilecekleri lavabolar eklendi. Odalara motorlu hasta yatakları ve refakatçi yatakları alınarak konfor sağlandı. Ameliyathaneler tamamen teknolojik açıdan bölgede bulunmayan cihazlarla donatılarak dünya standartlarına getirildi. Bunun dışında büyük ihtiyaç duyulan renkli Dopneler US 6 (Ultrason) hayırseverler tarafından hastanemize yapılan bağışlarla alındı. Hasta bekleme salonunda ki bütün sandalyeler da değiştirildi. Yeni yılda da alt katlarda bulunan polikliniklerin yenilenmesi düşünüyoruz” dedi.

ortaca
devlet
hastanesi&#8217
nde
yenilenme
çalışmaları
başladı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir