Medimagazin logo

Müdür yardımcısına saldırıda şüpheli görülen 5 çalışan açığa alındı

Ümraniye Devlet Hastanesi’nde idari soruşturma yürüten Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Fuat Kantarcı’nın saldırıya uğramasıyla ilgili olduklarından şüphelenilen 5 hastane görevlisinin açığa alındığı öğrenildi
Müdür yardımcısına saldırıda şüpheli görülen 5 çalışan açığa alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ümraniye Devlet Hastanesi’nde idari soruşturma yürüten Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Fuat Kantarcı’nın saldırıya uğramasıyla ilgili olduklarından şüphelenilen 5 hastane görevlisinin açığa alındığı öğrenildi.


Kendisine ateş eden saldırganı gördüğünü belirten Dr. Kantarcı, bu kişiyi tanımadığını ifade etti ve “Ben henüz bir aydır bu görevi yapıyorum. Ümraniye Devlet Hastanesi’ne de ilk defa bu soruşturma için gittim.” dedi. Ümraniye Devlet Hastanesi çalışanlarının Sağlık Müdürlüğü’ne yazılı başvuruda bulunarak hastane başhekimi hakkında bazı iddialar öne sürmeleri üzerine, Sağlık Müdürlüğü, Müdür Yardımcısı Dr. Fuat Kantarcı’yı iddiaları soruşturmakla görevlendirmişti. Önceki gün soruşturma için Ümraniye Devlet Hastanesi’ne giden Dr. Kantarcı, incelemesini tamamlamasının ardından hastaneden ayrılırken silahlı saldırıya uğramıştı. Çalışanların hakkında şikayette bulunduğu Başhekim İlhan Eğilmez, daha önce 4 defa görevden alındı ve mahkeme kararıyla görevine geri döndü. Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Fuat Kantarcı’ya saldırıyı kınayan Hekim Hakları Derneği, “Dr. Fuat Kantarcı’ya yapılan saldırı olayı basit bir adli olay değil, şeffaf toplum isteğine yapılan bir saldırıdır.” şeklinde açıklama yayınladı.



Zaman
müdür
yardımcısına
saldırıda
şüpheli
görülen
5
çalışan
açığa
alındı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir