Medimagazin logo

Ardahan Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesi faaliyete alınıyor

Ardahan Valisi Murat Yıldırım, Ardahan Devlet Hastanesi Yoğun Bakın Ünitesi'nin kısa süre içerisinde hizmete gireceğini söyledi
Ardahan Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesi faaliyete alınıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ARDAHAN (İHA) - Ardahan Valisi Murat Yıldırım, Ardahan Devlet Hastanesi Yoğun Bakın Ünitesi’nin kısa süre içerisinde hizmete gireceğini söyledi.

Ardahan Valisi Murat Yıldırım, uzun yılardır Ardahan Devlet Hastanesi bünyesinde fiili olarak var olan, ancak işlerliği olmayan Yoğun Bakım Ünitesi’nde incelemelerde bulundu.

Ardahan Valisi Murat Yıldırım, “Şuan faal olmayan yoğun bakım ünitesi kısa bir süre sonra hizmete girecek. Devletimiz buraya yaklaşık olarak 700 bin ytl harcamada bulunarak bu yoğun bakım ünitesini kurmuştur. Yoğun bakım” ünitemizin hizmete açılmasının ardından, hastalanan ve ilimizde yoğun bakım ünitesinin olmadığından dolayı başka illere sevk edilen vatandaşlarımız bu çileden kurtulacaklar. Burada tedavileri yapılabilecektir. Şu an ilimizde ve ilçelerimizde toplam 34 adet uzman doktorumuz hizmet vermekte. Gelecek yılda ilimize 150 yataklı bir hastane yapılması planlanmakta. Gayet modern ve çağın teknolojisi ile donatılacak bu hastanede odalarımız ikişer, üçer kişilik olup hastalarımızın her türlü ihtiyacına cevap verecek şekilde planlanmışlardır. Ardahanlı hak ettiği değeri muhakkak alacaktır. Her şey vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilmek içindir.” diye konuştu.

ardahan
devlet
hastanesi
yoğun
bakım
ünitesi
faaliyete
alınıyor
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir