Medimagazin logo

Hastaneler tek çatı altında dünyaya açılıyor

-ICC-Türkiye Uluslararasi Ortak Bilinç Ajans A.S. çatisi altinda bir araya gelen, Acibadem Hastanesi, Anadolu Saglik Grubu John Hopkins, Izmir Kent ve Onep gibi 20'ye yakin A sinif hastane ile Spa ve termal merkezi, dünya tanitimlarini ortak yapmaya hazirlaniyor
Hastaneler tek çatı altında dünyaya açılıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
-ICC-Türkiye Uluslararasi Ortak Bilinç Ajans A.S. çatisi altinda bir araya gelen, Acibadem Hastanesi, Anadolu Saglik Grubu John Hopkins, Izmir Kent ve Onep gibi 20'ye yakin A sinif hastane ile Spa ve termal merkezi, dünya tanitimlarini ortak yapmaya hazirlaniyor.

ICC-T Uluslararasi Ortak Bilinç Ajans A.S. çatisi altinda bir araya gelen, Acibadem Hastanesi, Anadolu Saglik Grubu John Hopkins, Izmir Kent ve Onep gibi 20'ye yakin A sinif hastane ile Spa ve termal merkezi, uluslararasi alanda birlikte tanitim yapacak.

Tüm dünya ülkelerine yapilacak tanitim ve pazarlama çalismalari Uluslararasi Londra fuari ile start alacak.

ICC-Türkiye Yönetim Kurulu Baskani Gül Soydan, yaptigi açiklamada, yurt disi hasta kabulünde devasa bir çikisa hazir olduklarini kaydetti. A sinif hastanelerin yani sira, Türkiye'de ki Spa ve Termal merkezlere de dikkat çeken Soydan, 'Dünya tarihine bakilir ise görülecektir ki Roma döneminden bugüne Spa ve termal merkezlerimiz hep en iyi, en kaliteli ve en egzotik hizmeti vermislerdir. Basari bu birliktelikle kaçinilmaz olacaktir' dedi.

Soydan, saglik merkezlerinin Health Tourism Turkey olarak adiyla, 'WTM Londra Dünya T.F Ingiltere Londra; Arap Turizm Fuari Suriye Sam; Utrecht Turizm Fuari Hollanda; Utrecht, Ferie Turizm Fuari Danimarka Kopenhag; ITB Berlin Turizm Bor Almanya Berlin; MITT Moskova Turizm Fuari Rusya Moskova; Arabian Travel Mar. Dubai Arap Emirlikleri Dubai; Jata Travel Fair Japonya Tokyo' gibi uluslararasi turizm fuarlarina katilacagini bildirdi.

Soydan, 2006-2007 fuar tanitimlarinda asgari 560 bin profesyonele ulasilmayi hedeflediklerini, onlarin da tanitimiyla milyonlarca kisiye ulasacagini kaydetti. Gelen yabanci konuklarin VIP olarak karsilanacagini, tedavi ve operasyonlar sonrasi yine rehberler esliginde özel ilgi ve sevgiyle ugurlanacagini anlatan Soydan, 'Artik dünya pazarinda Türkiye Turizmi sadece 'Tatil Cenneti Türkiye' olarak anilmayacak. Biz, ?Cennet ancak iyi bir saglikla yasanir TURKEY' slogani ile dünya ülkelerinde bir ilki yasatmanin hakli gururunu yasayacagiz' dedi.(ANKA)
Hürriyet
hastaneler
tek
çatı
altında
dünyaya
açılıyor
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir