Medimagazin logo

Bakanlık: Yenicenin herhangi bir ihmali yok

İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. Dahiliye Klinik Şefi Doç. Dr. Necati Yenice'nin 27 Aralık 2007 günü görev yaptığı sırada hastane bahçesinde silahlı saldırı sonucu ağır yaralanması dolayısıyla Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı
Bakanlık: Yenicenin herhangi bir ihmali yok
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
ANKARA (İHA) - İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. Dahiliye Klinik Şefi Doç. Dr. Necati Yenice'nin 27 Aralık 2007 günü görev yaptığı sırada hastane bahçesinde silahlı saldırı sonucu ağır yaralanması dolayısıyla Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada, menfur saldırının nefretle kınandığı belirtildi.

Sağlık Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada şöyle;
"27 Aralık 2007 tarihinde yazılı ve görsel basında yer alan, İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. Dahiliye Klinik Şefi Doç Dr. Necati Yenice'ye yönelik silahlı saldırı konulu haberler hakkında kamuoyuna açıklama yapılması uygun görülmüştür. İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. Dahiliye Klinik Şefi Doç. Dr. Necati Yenice, 27 Aralık 2007 tarihinde saat 09.10'da görev yaptığı hastane bahçesinde silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmıştır. İnsan hayatını sağlık bir şekilde sürdürtme görevini fedakarlıkla yerine getiren değerli bir hekimimize yönelik bu menfur saldırıyı, Sağlık Bakanlığı olarak nefretle kınıyoruz. Tüm Sağlık çalışanlarımız, hiçbir ayrım yapmaksızın, hastalarına bilim ve fennin gereklerini eksiksiz olarak yerine getirmek çabası gütmektedir. Bakanlığımızca yapılan ön incelemelerde, söz konusu hastanın takip ve tedavisinde tıbbi ve etik yönden herhangi bir ihmalin bulunmadığı anlaşılmıştır. Değerli hekimimizin bir an önce şifaya kavuşması için gereken her şey yapılmakta olup, ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini iletiyoruz" ifadesi kullanıldı.
bakanlık:
yenicenin
herhangi
bir
ihmali
yok
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir