Medimagazin logo

Korkuteli'de tomografi cihazı hizmete girdi

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bulunan Özel Erfa Tıp Merkezi'nce alınan Tomografi cihazı hizmete girdi. 300 bin YTL'ye alınan Tomografi cihazının hizmete girmesi dolayısıyla Korkuteli ve çevresindeki hastaların Antalya'ya gitmelerine gerek kalmayacak
Korkuteli'de tomografi cihazı hizmete girdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

- ANTALYA (İHA) - Antalya’nın Korkuteli ilçesinde bulunan Özel Erfa Tıp Merkezi’nce alınan Tomografi cihazı hizmete girdi. 300 bin YTL’ye alınan Tomografi cihazının hizmete girmesi dolayısıyla Korkuteli ve çevresindeki hastaların Antalya’ya gitmelerine gerek kalmayacak.

Korkuteli’nde artık Tomografi, Momografi, Doppler Utrosenografi, Kemik ölçme hizmetlerinin yapılabileceğini anlatan Özel Erfa Tıp Merkezi sahibi Dr. Ertuğrul Bucaklıoğlu, “SSK, Bağ-Kur ve Emekli sandığı mensupları bu hizmetlerden rahatlıkla yararlanabilecek. Tomografi cihazının Antalya’da olması ve hastaların Antalya’ya giderek sıra almalarına gerek kalmadan burada işlerini rahatlıkla halledebilecek. İlçe halkımıza böyle bir hizmeti sağladığımız için mutluyuz” dedi.

Dr. Ertuğrul Bucaklıoğlu, “Cihaz alımlarına kaynaklarımız ve imkanlarımız ölçüsünde ihtiyaçları dikkate alarak devam edeceğiz. Halkımıza ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini hem kaliteli hem de zamanında sunabilmek amacıyla şartları uygun olan aletleri alıyoruz” diye konuştu.

Tomografi ve MR sonuçları, Tıp merkezinde yatarak tedavi gören hastalara ve polikliniklerden gelen hastalara 24 saat içerisinde verileceği bildirildi.

korkuteli&#8217
de
tomografi
cihazı
hizmete
girdi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir