Medimagazin logo

İhale kurşunu'nun hedefi başhekimmiş

Ümraniye Devlet Hastanesi'nde saldırıya uğrayan İl Sağlık Müdür Yardımcısı yanlışlıkla vurulmuş Polis asıl hedefin kantin ihalesini iptal eden Başhekim Eğilmez olduğunu belirledi
İhale kurşunu'nun hedefi başhekimmiş
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ümraniye Devlet Hastanesi'nde saldırıya uğrayan İl Sağlık Müdür Yardımcısı yanlışlıkla vurulmuş Polis asıl hedefin kantin ihalesini iptal eden Başhekim Eğilmez olduğunu belirledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Fuat Kantarcı'nın perşembe günü Ümraniye Devlet Hastanesi'nin otoparkında kurşunlanmasının ardından başlattığı soruşturma genişliyor.

Yanlış Adam
Polisin araştırmasına göre Fuat Kantarcı, olaydan sonra görevden alınan eski Başhekim İlhan Eğilmez'e benzediği için yanlışlıkla vuruldu. Polis, eski Başhekim Eğilmez'in, iptal ettiği kantin ihalesi yüzünden tehdit edildiğini belirledi. Başhekim Eğilmez ise, asıl hedefin kendisi olduğunu söyledi. Eğilmez, "Tehditler nedeniyle savcılığa dilekçe vermiştim" dedi.

İhale İptal
Eğilmez, "Benden önce kantin ihaleye çıkarılmış ve 3 milyar lira kira bedeli ile kiralamak isteyen varken; 580 milyon liraya kiraya verilmiş. Ben ihaleyi iptal ettim. Yemekhane ihalesinde de bir takım sıkıntılar vardı" dedi. Bu arada, iptal edilen kantin ihalesini 580 milyon lira kira bedeli ile alan kişinin, AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı üyesi F. M. İ olduğu ileri sürüldü.

Sabah
i̇hale
kurşunu'nun
hedefi
başhekimmiş
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir