Medimagazin logo

18 bin sağlık personeli alım ilanı tarihi netleşti! (Hangi branştan kaç kişi alınacak)

18 bin sağlık personeli alım ilanı tarihi netleşti. İlan Perşembe günü yayımlanacak.
18 bin sağlık personeli alım ilanı tarihi netleşti! (Hangi branştan kaç kişi alınacak)
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan: "ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirmeyle ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyinde toplam 18 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak. Bunların ilanı önümüzdeki perşembe günü ÖSYM tarafından yapılacak."


SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ALIMI 
(KPSS-2018/5)

Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 45/A maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde toplam 18.000 sözleşmeli sağlık personeli alınacaktır.
Sözleşmeli pozisyona yerleştirme işlemleri, adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanları ve tercihleri doğrultusunda ÖSYM tarafından yapılacaktır.
Adaylar, tercihlerini ÖSYM tarafından https://ais.osym.gov.tr internet adresinden ilan edilecek tarih aralığında ve kılavuzda yer alan kurallara göre yapacaklardır.
Atama yapılacak sözleşmeli sağlık personeli pozisyonları ekte gösterilmişti..

 

saglik bakani
sozlesmeli saglik personeli
Yorum (10)
Dr
Sayin cumhurbaskanimiz recep tayip erdogan şiddetle akademisyenler ihtiyacimiz var dedi dün.doğru . Özellikle Afili ye üniversitelerde doçent olup akademik kadrosu olmayan yüzlerce hoca var .madem bu kadar ihtiyaç var bunlar neden biktirilip istifa ettirilir. Kadro bekliyorlar alınmıyor .yetmezlik yaratılıyor sistem işlemez hale getiriliyorsa bunu incelemek lazım kime yarıyor. Yapılması gereken hiç şartsız her kadrosuz doçent in kendi çalıştığı birimde üniversite kadrosuna alinmasi
25
Cevapla
Bilge Kül Kadir Han
Sayın Bakanım Çok Yoruldunuz ve Yıprandınız.. Biraz Dinlenmenizde Yarar Var.. Milletimiz Çok Çalıştığınızın ve Yorulduğunuzun Farkında... Bir Dönem Dinlendikten Sonra Hizmetlerinize Kaldığınız Yerden Devam Edersiniz..
31
Cevapla
Ufuk engin
Biri mujde mi dedi ben mi yanlis anladim?
15
Cevapla
Murat ER
Sayın Bakan 18 bin kadro içerisinde TIP MÜHENDİSİ alımları neden yok hani Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Milli ve yerli Tıbbi Cihaz üretim-tasarım konularında sağlıkta kalkınma hamlesi başlatılmıştı, sanırım TIP MÜHENDİSİ genç mühendislerin mezuniyeti üzerinden 1 yıl geçmesine ve bu süreçte hiç bir kadro açılmamasını yabancı büyük medikal firmalarımı istiyor yoksa bu donanımlı azimli mühendislerimizden haberiniz mi yok saygılarımla
19
Cevapla
Eymen emir
Sorarim size onlisans tibbi sekreter aliminin sayisini yukseltmek varken ortaogretim den tibbi sekreter alimi nedir ?
11
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir