Medimagazin logo

39 yaşındaki kanser hastası hekim hayatını kaybetti

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde görev yapan ve 4 yıldır kanser tedavisi gören 39 yaşındaki pratisyen hekim hayatını kaybetti
Kaynak: İHA
39 yaşındaki kanser hastası hekim hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KIRKLARELİ - Lüleburgaz Devlet Hastanesinde 2012 ile 2015 yılları arasında acil serviste pratisyen hekim olarak görev yapan ve 4 yıldır kanser tedavisi gören İlke Tomruk (39) hayatını kaybetti.

Tomruk’un ölümü sevenlerini üzüntüye boğarken, doktorun cenazesine çok sayıda kişi katıldı. Kurtuluş Camii’nde kılınan cenaze namazına Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sami Saçkan ve çok sayıda kişi katıldı.
Hastanede görev yaptığı süre boyunca herkesin gönlünü kazanan İlke Tomruk’un ölümü sevenlerini yasa boğarken, 11 yaşındaki oğlu Deniz Tomruk’un cenaze namazında annesine karşı son kez görevini yerine getirmesi duygulandırdı. Tomruk’un cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sakızköy Mezarlığı'na defnedildi.

lüleburgaz devlet hastanesi
acil servis
i̇lke tomruk
Yorum (5)
se
Allah rahmet eylesin, eşine ve oğluna sabırlar.
5
Cevapla
hekim
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
5
Cevapla
kamil
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına da sabırlar versin.
5
Cevapla
Fesleğen
Tüm yakınlarınına sabırlar dilerim. 11 yaşında olan evlada ayrı üzüldüm. İnna lillah ve inna ileyhi raciun. Allah rahmet eylesin.
10
Cevapla
mehmet yıldız
Allah rahmet eylesin
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir