Medimagazin logo

Ambulansa yol vermeyen sürücüye para cezası verildi

Adana'da, kullandığı otomobille ambulansa yol vermediği görüntüleri sosyal medyada paylaşılan sürücüye 343 lira ceza uygulandı
Kaynak: AA
Ambulansa yol vermeyen sürücüye para cezası verildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Ambulansa yol vermeyen bir sürücü gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ambulansa yol vermeyen bir sürücünün görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından polis ekipleri çalışma başlattı.

Aracın sürücüsünün O.G. olduğunu belirleyen polis, şüpheliyi merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi 80. Yıl Bulvarı'ndaki iş yerinde gözaltına alındı.

Çukurova Emniyet Müdürlüğü 100. Yıl Polis Merkez Amirliğine götürülen O.G'ye 343 lira ceza uygulandı.


Ambulansın geçişini engelleyen sürücü için 5 yıla kadar hapis istemi 


 

ambulans
112 acil
acil sağlık hizmetleri
Yorum (2)
dr
Çerez parası mı bu ? Şehir içinde 75 km üzeri hızın cezası 5 b i n lira olmuş... Ceza Caydırıcı olacak, caydırıcı. Sağlıkla ilintli her türlü rahatsız edici hareketin yani küfür,tehdit, dayak, burada olduğu gibi fiziki engel ki, içerideki hasta canını kaybedebilir, cezası caydırıcı olacak. Yani bu cezayı alan maganda bi daha halt yerken iyice düşünecek. Yeni ilan edilen trafik cezalarına bakın ne demek istediğimi anlarsınız.
16
Cevapla
sağlıkcı
sağlık bakanlığı bizleri korumuyor.hasta memnuniyeti adı altında her türlü hakareti çekiyoruz.sağlık bakanlığı bizleri mağdur etmektedir.
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir