Medimagazin logo

DUS tercihi yapacakların dikkatine

DUS tercihi yapacakların dikkatine
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

2013 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) İlkbahar Dönemi İçin
Tercih Yapan/Tercih Yapacak Olan Adayların Dikkatine

8 Mayıs 2013 tarihinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanan 2013-DUS İlkbahar Dönemi Tercih Kılavuzunda“Özel Koşul ve Açıklamalar”da yer alan Genelkurmay Başkanlığı TSK Sağlık Komutanlığının belirlediği “Bk.2”, TSK Sağlık Komutanlığı tarafından aşağıdaki gibi değiştirilmiştir:

“Bk. 2   Adaylar bağlı bulundukları Kuvvet Komutanlıkları ve Jandarma Genel Komutanlığının yanı sıra diğer Kuvvet Komutanlıkları ve Jandarma Genel Komutanlığının kontenjanlarını da tercih edebileceklerdir. Ancak, aynı branşta kendi Kuvvet Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığının  dışında, diğer Kuvvet Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığının da kontenjanı mevcut ise öncelikli olarak bağlı bulunduğu Kuvvet Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı kontenjanını, daha sonra diğer Kuvvet Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığının kontenjanını tercih edecektir. Bu kurala uyulmadığı takdirde adayın tercihi geçersiz sayılacaktır.”

Kılavuz, yeni haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanmıştır. Tercih süresi içinde, tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar tercihlerini değiştirebileceklerdir.

Adayların tercihlerini yaparken Kılavuzda yapılan düzenlemelere dikkat etmeleri gerekmektedir.

2013-DUS İlkbahar Dönemi adaylarına duyurulur.

dus
tercihi
yapacakların
dikkatine
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir