Medimagazin logo

Eskişehir 112'den örnek davranış: 'Beni duymasan da yanındayım'

Eskişehir'de 112 Acil Servis çalışanları, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kapsamında hazırladıkları klipte işitme engellilere "Beni duymasan da mavi ışığımla yanındayım" mesajını verdi
Kaynak: AA
Eskişehir 112'den örnek davranış: 'Beni duymasan da yanındayım'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Eskişehir'de 112 Acil Servis çalışanları, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kapsamında hazırladıkları klipte işitme engellilere "Beni duymasan da mavi ışığımla yanındayım" mesajını verdi.

İl Ambulans Servisi Başhekimi Veli Görkem Pala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 112 Acil Servisinde görevli personelle işitme engellilere yönelik bir klip hazırladıklarını belirterek, işaret diliyle "Beni duymasan da mavi ışığımla yanındayım" mesajı verdiklerini söyledi.

Kurumda görevli 3 personelin işaret dili tercümanı olarak görev yaptığına dikkati çeken Pala, işitme engellilerle sağlıklı iletişim kurabilmek için sağlık hizmetleri istasyonunda ve başhekimlikte her gün mutlaka işaret dili eğitimi almış bir personelin nöbetçi olduğunu da kaydetti.

 

eskişehir
112 acil servis
Yorum (2)
Ercüment Kayar
Tebrik etmek yetmez sizi. Alnınızdan öpülesi insanlar olarak şehitler mertebesinde yeriniz var bence.Biz sağlık ordusunun tabiri caizse redif erleriyiz; siz muvazzaf subaylarısınız. Saygıyla selamlıyorum.
2
Cevapla
Hasan Akdemir
Cumhuriyetin kuruluşundan beri çoğu konuda önderlik yapan Eskişehir burada da kendisini göstermiş. Hanımköylüleri tebrik ediyor ve yeni atılımlarını bekliyorum.
17
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir