Medimagazin logo

İnstagram fenomeni Başhekim: İl dışındaki hastanelere sevk oranımızı en aza indirdi

Siirt Devlet Hastanesinden il dışına hasta sevki azaldı.
İnstagram fenomeni Başhekim: İl dışındaki hastanelere sevk oranımızı en aza indirdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Şeyda Kayhan, yaptığı açıklamada, hastanenin donanımlı hekim kadrosuna sahip olduğunu belirtti.

Büyük merkezlerde yapılabilen tedavilerin birçoğu hastanede sorunsuz şekilde uygulanabilmekte olduğunu kaydeden Kayhan, "Ülkemizde kapalı yöntemle ameliyat tekniği her geçen gün önem kazanmakta olup hastanemizde de bu yöntem sıklıkla uygulanmaktadır. İl dışındaki hastanelere sevk oranımızı en aza indirdik. Halkımız için her geçen gün daha iyisini yapmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.


İnstagram fenomeni Dr.Şeyda Kayhan, Siirt Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandı


Kadın Doğum Uzmanı Ahmet Yıldızbakan ise, Siirt Devlet Hastanesinde artık haftada bir gün laparaskopi (kapalı ameliyat) ameliyatını düzenli bir şekilde yaptıklarını söyledi.

 

Dr.Şeyda Kayhan İnstagramı da aktif kullanıyor. Mecburi hizmeti 'memnuni hizmet'olarak gören ve bunu profilinde belirten Trabzonlu Dr.Kayhan instagramda paylaştığı yularıdaki fotoğrafın altına şunları yazmıştı:


Bikaç ay önce hiç tanımadığım güzel bi insan takip etmeye başladı beni. @zapatuvanje. Ve hemen msj attı; ‘oradaki çocuklar için ne yapabilirim?’ diye sordu. İşte bugün Çocuk Servisinde yatan çocukların gülümseme sebebi oldu o msj. Arkadaşlarıyla birlikte günlerce emek verip elleriyle paketlediler. Kutularca oyuncak,kitap ve kırtasiye ürünü gönderdiler Siirt’e. Ve biz de onların saf sevgisini ilettik çocuklarımıza. Güzel insanlar iyi ki varlar. İşte instagram benim için bu işe yarıyo


siirt
siirt devlet hastanesi
seyda kayhan
Yorum (6)
Hasan Akdemir
Bu kardeşimizin ne zaman fotoğrafı yayınlansa, diş macunu reklamı güzeli gibi gözükmesi nedeniyle, gerçekten yaptığı işe inanıp mutlu olduğu izlenimini veriyor. Hâlâ ümit var.
19
Cevapla
Yusuf Yıldırım
Dr Şeyda Hanım günümüzde birçok insana örnek olabilecek bir idareci ve cesur yürek bir hekimdir. Cesareti ve karakteri ile özellikle o bölgenin kadınlarına ilham kaynağı olmaktadır. Kendisine bu kutsal görevinde ve misyonunda başarılar dilerim
15
Cevapla
Ali Hakim
Böyle reklam haberler mi sizin haberciliği niz? Ha diyelim ki sevk oranları azaldi. Nerede veriler? %50 mi azaldı %2 mi ? Haber olsun torba dolsun.
17
Cevapla
ömer hayyam
yaa kardeşim yazmayım yazmayım dedim ama kimse görmüyor mu? eleştirmek için değil... doktor derli toplu insandır şu resime bir bakn .... KAOS TEORİSİ.... o masanın üstü ne..., çarşamba pazarı daha düzgündür yerlerde koliler çöpler , o nedir öyle.... gerçekten bu kişi doktor mu?, yetmez gibi yönetici mi ? raftaki terliğin öbür teki nerede, kim giydi onu... tazmanya canavarımı bastı orasını, bütğn kolilere pençe atılmış gibi,... hiçmi saçını taramadın, bone kaç yıllık? orası umarım ameliyathane değildir,,,,, senşb görevin çantacılık değil, bırak şu elindekini, bunları sadece benmi görüyorum, sap cebin dışarı çıkmış, cep delikmi diyorsun.... offff offfff, bu resimi ben verseydim önğme sarı zarfı koymuşlardı...
18
Cevapla
serpil ceylan
op.dr ömer hayyam beyefendi evet tek gören sizsiniz çünkü gözünüz bozuk , 1. dr hanım ın saç modeli öyle kıvırcık o nedenle tarasada aynı durur 2. raf daki terliğin teki de orda hatta orda 4-5 çift terlik var 3. orası bir depo yada geçici depo olarak kullanılan bir oda ve dr hnm da çocuklara gelen hediye kolilerini açıyor muhtemelen ve onları ayırıyor olmalıki bir şeylerde çöp olarak atılacak ve son olarak yapılan araştırmalar gösteriyor ki zeki insanlar dağınıktır bu foto çalışma esnasında çekilmiş bir foto olduğundan dağınık olmasıda normaldir sizde boş n boş konuşacağınıza çalışsaydınız başhekim felan demeyip depoya inip çalışıyorsa bu insan takdir ederdiniz
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir