Medimagazin logo

İntihar eden uzman doktor, geride bu notu bıraktı!

İntihar eden uzman doktor, geride bu notu bıraktı!
İntihar eden uzman doktor, geride bu notu bıraktı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Batman Bölge Devlet Hastanesinde görevli kalp damar uzmanı doktor, evinde ölü bulundu. 
Edinilen bilgilere göre, Batman’da sabah saatlerinde işe gitmeyen Bölge Devlet Hastanesinde görevli Kalp Damar Uzmanı Dr. Engin Karakuş’tan (39) haber alamayan hastanede çalışan arkadaşları evine gitti. Tilmerç TOKİ mevkisindeki evine giren arkadaşları, Karakuş’un cansız bedeniyle karşılaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Karakuş’un cenazesi, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. 
Olay yerinde yapılan incelemede Karakuş’un parçalanan cep telefonunun ve üzerinde “Bıktım baş ağrılarından” yazan bir notun bulunduğu belirtildi.

Evli ve bir çocuk babası olan Karakuş’un eşinin de İzmir'de aile hekimi olarak görev yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

güncel
intihar
hekim
dr. ergin karakuş
Yorum (3)
Frankie Bellevan
Kardeşimize Allah Rahmet eylesin.. Taksiratını affetsin.. Mekanı cennet olsun.. Adana da intihar eden asistan doktor kardeşimize de Allahtan rahmet diliyorum.. Her ikisinin de Ailelerine , yakın arkadaşlarına ve Sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum..
69
Cevapla
gazihan gezer
Urfa da görev yaptığım zaman çok yoğun baş ağrıları çekiyordum bazen o kadar oluyordu ki beyin kanaması geçiriyorum zannediyordum! tükenmişlik sendromu nu şımarıklık olarak addeden bana bir ders oldu o dönem 4 aydır baş ağrısı yüzü görmedim! yazık bu insanlara gencecik fidan okuduğu kitapları ona bağıran cahillerin üstüne atsan hipoksiye girer ama işte bunu bizi yönetenlere söylesen gram önlem almazlar bir günde 4 doktor intihar etti hepsi benzer sebeplerden sadece doktor sitelerinde geçiyor haberler!
64
Cevapla
SES
Aynı gün içinde aldığımız ikinci acı haber, Batman Bölge Devlet Hastanesinde görev yapan ve üyemiz Kalp Damar Hastalıkları uzmanı doktor Engin Karakuş’un ölüm haberidir. Sağlık Bakanlığı ve yöneticilerin tek derdi daha fazla kar, sağlık turizmi, esnek çalışma, Şehir Hastaneleri’nde kölelik düzeniyle bizleri sömürmek iken performans baskısı ve kötü yaşam koşullarının biz sağlık emekçilerini getirdiği nokta gün gibi ortadadır. Sağlık emekçileri üzerindeki baskı, mobing, uzun ve yoğun çalışma saatleri, tükenmişlik artık hayatlarımıza kastetmektedir. Bu son olsun diyor, yetkilileri derhal önlemler almaya davet ediyoruz.. Çıkışsız hissediyoruz! Mutsuzuz! Umutsuzuz! Tüm sağlık ve sosyal hizmet emekçilerinin ve ailesinin başı sağolsun.. Yalnız değiliz, bir aradayken güçlüyüz.
143
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir