Medimagazin logo

Konya'nın faturaları Konya'da incelenecek

TOBB Türkiye Sağlık Kurumları Meclis Başkanı Dr. Seyit Karaca, geçtiğimiz hafta Antalya'da SGK Antalya Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programında, Konya'daki Özel Hastane ve Tıp Merkezleri için sevindirici bir haberin açıklandığı bilgisini verdi.
Konya'nın faturaları Konya'da incelenecek
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Daha önce, bölge uygulaması çerçevesinde Eskişehir'e bağlanması düşünülen Konyalı özel hastane ve tıp merkezlerinin fatura teslim ve inceleme işlemlerinin eskiden olduğu gibi Konya'da yapılacağını belirten Dr. Seyit Karaca, “Konya'daki fatura teslim ve işleme merkezinin Eskişehir'e taşınması gibi bir tasarruf yapılacağını duyduktan sonra, AK Parti İl Başkanlığımız başta olmak üzere, tüm milletvekillerimize ve en son olarak da hemşehrimiz değerli Bakan Yardımcımız Halil Etyemez beye konuyu intikal ettirdik. Bu temaslar neticesinde de, olumlu haberi geçtiğimiz hafta almış olduk. Başta Bakan Yardımcımız olmak üzere, Milletvekillerimize ve AK Parti İl Başkanımıza, özel sağlık kuruluşları adına teşekkür ediyorum” dedi.

konya'nın
faturaları
konya'da
incelenecek
Yorum (3)
any
Konya'nın faturalarını Konyalı fatura inceleyiciler mi inceleyecekmiş? Hadi hayırlısı, darısı Diyarbakır ve Batman'ın başına.
0
Cevapla
s.a
ya diğer illerin suçu ne.mersin ankaraya,urfa ankaraya vb gönderecek.bu arada optimum verimlilik adı altında çıkan uygulamanın eczane ayagı iptal oldu .anlamadığım 3 günde ne değişti .
0
Cevapla
CAN DİRİ
Tasarrufa ne hacet, her doktor ve her sağlık kurumu kendi faturasını kendi incelesin. yada karşı odadaki doktor benimkini bende onunkini inceleyeyim...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir