Medimagazin logo

Labioplastik kimlere uygulanır?

Vajina estetik operasyonu 18 yaşını geçmiş her genç kızın yaptırabileceği bir ameliyattır. Kızların genelde sorduğu ve merak edeceği konulardan biri vajina ameliyatının kızlık zarını bozup bozmadığı konusundadır.
Labioplastik kimlere uygulanır?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Vajina ameliyatı kızlık zarını bozmadığı gibi kızlık zarına herhangi bir zarar vermez. Kızlık zarı vajina bölgesin 3-4 cm içerisinde bulunur bu nedenle kızlık zarının zarar görme ihtimali yoktur.

Labioplasti vajina daraltma işlemi olarak da adlandırdığımız genelde genç kızların yaptırmayı tercih ettiği bir ameliyat türüdür. Bir bayan düşünün birçok doğum yapmış ve bu nedenle vajina bölgesine çeşitli zararlar vermiştir. İşte bu durum da vajina ameliyatı devreye girer. Bazılarının doğum bazılarının yapısal sebeplerle vajina bölgesi oldukça geniştir hepimiz vücudumuzdaki kötü görüntülerden rahatsızlık duyarız ve bunları düzeltmek isteriz işte çeşitli sebeplerle vajina bölgesinde sıkıntı çeken insanlar bu ameliyata başvurur.

Aynı zamanda bir bebek düşünün olduğundan daha fazla kilolu dünyaya gelir bu nedenle anne bebeği dünyaya getirirken olduğundan daha fazla sıkıntı yaşar ve vajina bölgesinde genişlemeye sebep olur. 
 
Vajina genişliği problemi genelde penisi kavrayamama, cinsel ilişki sırasında ortaya çıkan bolluk olduğu düşüncesi, hava çıkartma sesi gibi nedenlerden dolayı ortaya çıkar ve bunu fark edenler gerekli doktora başvurmalıdır. Bunun yanında çocuk yaşta yaşadığımız travmalar da bizim vücudumuzda bazı konularda değişiklik olmasına sebep olur bu nedenle vajina bölgesinde de değişiklikler olur.

Biliyoruz ki bazı durumlar bize annemiz akrabalarımız tarafından genler yoluyla da geçebilir. İşte vajina bölgesi genişliği de bu durumlardan bir diğeri olabilir. Yaş ilerledikçe değişen bir vücudumuz var ve tüm vücut hatlarımız sönmekte buruşmak da ve eski güzelliği kalmamakta vajina bolluğu belirli bir yaştan sonra da meydana gelir. 

Yaşlanan bir insanın vajina bölgesinin genç yaşta olduğu gibi kalması beklenilmeyen bir durumdur. İşte bu da labioplasti ameliyatı gerektiren durumlardandır. Vajina büyüklüğü aynı zamanda vajina dudaklarının da genişliğinden kaynaklanır.

Bakire ve vajinasında ciddi anlamda sorun olan herkesin yaptırmak istediği bir ameliyattır. Vajinasında bolluk olan herkesin işinde uzmanlaşmış kişiler tarafından bu ameliyatı yaptırması gerekli olan bir durumdur.  FBM Tıp Merkezi’nde de bu ameliyat türünün uygulandığını belirtelim.

labioplastik
vajina
estetik
Yorum (1)
Yasemin
Hayati Akbaş hocam bu sorunumua lütfen yardımcı olur musunuz? Labioplasti yaptırmak istiyorum
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir