Medimagazin logo

Liv Hospital Ankara'da açıldı

İki yıl önce İstanbul’da Ulus’ta yaptığı dev hastane yatırımı ile sağlık sektörüne ivme kazandıran Liv Hospital Grup, ikinci hastanesini 40 milyon dolarlık yatırımla Ankara’da açtı.
Liv Hospital Ankara'da açıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ANKARA-İki yıl önce İstanbul Ulus’ta yaptığı hastane yatırımı ile bilimsel çalışmalardan tanı ve tedavi süreçlerine, teknolojik alt yapıdan her biri alanında önemli başarılara imza atmış iddialı hekim kadrosuna ve A plus hizmete kadar her açıdan sağlık sektörüne üst düzey bir bakış kazandıran Liv Hospital, ikinci hastanesini Ankara’da açtı. Çankaya Tunus Caddesi’nde 40 milyon dolarlık bir yatırımla kurulan Ankara Liv Hospital, 27 bin metrekare alanda, 150 yatak, 8 ameliyathane, tüm dallarda yer alan ihtisaslaşmış kliniklerle hizmet verecek. Özellikle kanser cerrahileri, kadın, erkek ve çocuk sağlığı, kalp sağlığı başta olmak üzere birçok klinik ve tedavi yöntemleriyle Ankara’da fark oluşturacak.


Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiori, Ankara Liv Hospital’ın bölgenin en önemli ve mükemmel sağlık merkezi olacağına dikkat çekti.


Liv Hospital Ankara Genel Müdürü Gülçin Türkmen Sarıyıldız hastanenin vereceği hizmet kalitesi ve hasta odaklı yaklaşımı ile Ankara’da fark yaratacaklarını vurgulayarak, “Biz Ankara’ya sağlığı yeniden yazmak üzere bir hayal ile yola çıktık. Amacımız Ankara’da sağlık hizmetini yeniden yazmak. Misafirlerimizi ve personelimizi mutlu etmeyi hedefliyoruz. Kendilerini özel hissetmelerini hedefliyoruz. Misafirlerimizin ve personelimizin güvende hissetmesini istiyoruz” diye konuştu.

liv
hospital
ankara'da
açıldı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir