Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığı'ndan yeni personel alımı ilanı

Sağlık Bakanlığı, çeşitli kadro ve unvanlara 2808 adet personel alımı yapacak. Sağlık Bakanlığı'nın resmi sitesinde yer alan duyuruda kadro ve pozisyonlara ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak suretiyle tercih yapılacağı belirtildi.
Sağlık Bakanlığı'ndan yeni personel alımı ilanı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarına 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/A maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca çeşitli kadro ve unvanlarda 2808 adet personel alımı yapacak.

İLAN METNİ VE PLANLANAN PERSONEL SAYILARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak suretiyle tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonların bulunduğu Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2016/6 Tercih Kılavuzu, ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet sitesi üzerinden yayınlanacaktır.

Tercih işlemlerinde lisans düzeyi kadrolarda 2016-KPSS lisans sonucu, ön lisans ve ortaöğretim düzeyi kadrolarda 2014-KPSS ortaöğretim - ön lisans sınavı sonuçları kullanılacaktır. 

2014-KPSS ortaöğretim - ön lisans sınav sonucu bulunanlardan 2016-KPSS lisans sınavına girenler, ön lisans ve/veya ortaöğretim düzeyi kadroları tercih edemeyecek sadece 2016 KPSS Lisans puanı ile lisans düzeyi kadroları tercih edebileceklerdir.

Adaylar tercihlerini 13-19 Ekim 2016 tarihleri arasında kılavuzda belirlenen kurallara, kadro ve unvanlara göre ÖSYM’nin https://tercih.osym.gov.tr internet sitesi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak gerçekleştirebileceklerdir.

saglik bakanligi
4/a maddesi
devlet memurlari kanunu
ilk defa atanacakla
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir