Medimagazin logo

Sağlık-Sen: 'Vekil ebe, hemşire ve aile sağlığı çalışanları da kadroya alınsın'

Sağlık-Sen Ağrı Şube Başkanı Mağal: "Taşeronların kadroya alınması sürecinde vekil ebe, hemşire ve kamu dışı aile sağlığı çalışanı arkadaşlarımızın da kadroya alınmasını istiyoruz"
Kaynak: AA
Sağlık-Sen: 'Vekil ebe, hemşire ve aile sağlığı çalışanları da kadroya alınsın'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık-Sen Ağrı Şube Başkanı Fevzi Mağal, "Taşeronların kadroya alınması sürecinde vekil ebe, hemşire ve kamu dışı aile sağlığı çalışanı arkadaşlarımızın da kadroya alınmasını istiyoruz." dedi.

Mağal, yaptığı açıklamada, kamu dışı aile sağlık elemanları ile vekil ebe ve hemşirelerin, kadroya alınması için gerekli tüm adımları atıklarını belirtti.

Sağlık-Sen'in konuyu ciddiyetle takip edildiğini vurgulayan Mağal, şöyle konuştu:

"Taşeronların kadroya alınması sürecinde vekil ebe, hemşire ve kamu dışı aile sağlığı çalışanı arkadaşlarımızın da kadroya alınmasını istiyoruz. Bu konu ile alakalı bakanlık düzeyinde girişimlerimiz oldu. Bu girişimlerin olumlu sonuçlanması için Sağlık-Sen Genel Başkanımız ile birlikte çalışma yaptığımızı ve konuyu ciddiyetle takip ettiğimizi bilmenizi isterim. Bu uygulamanın çok doğru ve yerinde karar olduğu konusunda hiç şüphemiz yok. Ama sağlık ve sosyal hizmet çalışanları açısından eksiklerinin bulunduğu da aşikardır. İşte tüm bu eksiklikler taşeron işçilerin kadroya alınma kararının açıklandığı ilk günden bu yana tespit edilmiş ve konu genel başkanımız ile birlikte derhal ele alınmış, bakanlık düzeyinde tüm girişimler yapılmıştır. Bu konuda tüm sağlık çalışanlarının gönlü ferah olsun. Bizim isteğimiz kamuda tüm çalışanların kadrolu olmasıdır."

taşeron kadro
sağlık çalışanı
Yorum (2)
Ayşegül Akbayır
bi̇ri̇leri̇ bu i̇nsanlarin sesi̇ni̇ duysun,10 yili aşkindir taşrada görev yapan ,sağliğin en zor dönemi̇nde bi̇le ekstra hi̇çbi̇r haktan i̇sti̇fade edemeyen,bu bi̇r avuç i̇nsann sesi̇ne ses olun...devleti̇n bu i̇nsanlara kadro vereceği̇ne bu mağduri̇yeti̇n gi̇deri̇lebi̇leceği̇ne i̇naniyorum.
3
Cevapla
Filiz girgin
@ayşegül akbayır merhaba erzurumlu olan ayşegül ayşegül akbayır mısınız
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir