Medimagazin logo

Santa Farma 40. Vodafone İstanbul Maratonu'nda en çok koşucuya sahip ilaç şirketi oldu

Santa Farma kurumsal koşu takımı, 40. Vodafone İstanbul Maratonu'nda Türkiye Alzheimer Derneği'nin Hayatlarını Değiştirebilirsiniz! Projesi için bağış topladı. Santa Farma 97 koşucusuyla 40. Vodafone İstanbul Maratonu'nda en çok koşucuya sahip ilaç şirketi olurken, tüm kurumlar arasında üçüncü sırada yer aldı.
Santa Farma 40. Vodafone İstanbul Maratonu'nda en çok koşucuya sahip ilaç şirketi oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye'nin en köklü ilaç şirketleri arasında yer alan ve “insana duyarlılığı” ana değerlerinden biri olarak gören Santa Farma'nın kurumsal koşu takımı, 40. Vodafone İstanbul Maratonu'nda, Türkiye Alzheimer Derneği'nin Hayatlarını Değiştirebilirsiniz! Projesi'ne bağış toplamak için koştu. 97 Santa Farma çalışanı Adım Adım Platformu aracılığıyla toplamda 34.274 TL toplamayı başardı.
 
Santa Farma en çok bağışçıya ulaşan ikinci ilaç şirketi oldu. Santa Farma çalışanlarının topladığı bağış miktarı Türkiye Alzheimer Derneği Hayatlarını Değiştirebilirsiniz! Projesi‘ne aktarılacak. Türkiye Alzheimer Derneği kampanya sonunda toplamda 314.329 TL bağış topladı.
 
Türkiye Alzheimer Derneği Hayatlarını Değiştirebilirsiniz! Projesi nedir?
Ülkemizde 650.000 Alzheimer hastası vardır ve dünyada 4 saniyede 1 kişi Alzheimer tanısı almaktadır. Gündüz Yaşam Evinde Alzheimer hastalarına rehabilitasyon hizmetleri, hasta ve yakınlarının yaşam kalitesini artırmak ve yüklerini hafifletmek amacıyla danışmanlık ve psikolojik destek sunulmaktadır. Bu proje kapsamında toplanan bağışlar Gündüz Yaşam Evine aktarılacaktır.

santa farma
türkiye alzheimer derneği
vodafone i̇stanbul
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir