Medimagazin logo

Tepki çeken görüntü: Yoğun bakımda müzik eşliğinde oynadılar!

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde görevli sağlık çalışanlarının müzik eşliğinde oynadığı görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, yoğun bakımda yaşananların kabul edilemez olduğunu belirterek, idari soruşturma başlattıklarını söyledi.
Kaynak: HÜRRİYET
Tepki çeken görüntü: Yoğun bakımda müzik eşliğinde oynadılar!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde, sağlık çalışanlarının, hastaların önünde müzik eşliğinde oynadığı görüntüler, sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Görüntülere göre, kayıt yapan kişi, sağlık çalışanlarını, "Şöyle gelin azcık, hastalar çıkmasın" diye uyarırken, 2 sağlık çalışanı da müzik eşliğinde karşılıklı oynadı.

Yataklarda yatan hastalar da görüntülere yansırken, durumu ağır olanların tedaviye alındığı yoğun bakım ünitesinde, sağlık çalışanlarının davranışı tepki topladı.

 

 

'ÇALIŞANLAR TAYİN OLMUŞ’

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Ergüney, hastanenin başhekimi ile görüştüğünü belirterek, "Olay, doğru. 2 yıl önce çekildiğini tahmin ettiğimiz görüntüler. Görevli sağlık çalışanları, başka yere tayin olmuşlar. Bu görüntüler, asla kabul edilemez. Özellikle bir kamu hastanesinde, bir devlet hastanesinde ve burası bir yoğun bakım olması nedeniyle kabul edilemeyecek davranışlar. Hemen olayla ilgili soruşturma başlattık" dedi.

 
 

yoğun bakım
kocaeli devlet hastanesi
Yorum (10)
A
çok abartmaya gerek yok. Eğer hasta bakımını aksatmıyorlarsa, hastaları rahatsız etmiyorlarsa sıkıntı yok.
41
Cevapla
Ali veli
Nolmuş azcık oynamışlarsa içinden gelmiş. Somurtup duracak hallaeri yok sürekli :)
35
Cevapla
dr CK
https://www.facebook.com/ayudameavencerelcancer1/videos/1256377427722843/Kanser hastalarının servislerin de, yoğun bakım ünitelerın de dans etmek, şarkı dinletmek, eğlence düzenlemek ....hastalara kesinlikle saygısızlık değildir...tam tersıne hastalara hayatın güzel olduğu ve yaşanacak güzel günler olacağı motıvasyonu ile yaşama tutunmalarını sağlamaktadır... Çalışan personele de moral motıvasyondur... bilimsel olarak kanıtlanmış ve bir çok ülke de uygulanmaktadır...Siz sadece kardıografın dıt sesı ve inleme mi duymak istersınız ? yoksa hayatın güzel sesi şarkıları dinleyip, eğlencenin kendisini mi görmek istersiniz....Ülkemizde saçma sapan bilmsellik ten uzak hastalara saygısızlık addedilen olaylar sebebi ile personeller işten atılmaktadır.
18
Cevapla
tugrul
1 dk oyun ile peşin hüküm verip idam sehpasına koymak insafsızlıktır.
19
Cevapla
Frankie Bellevan
Millet Kafayı Sıyırmış , Milletin Sağlık Personeli Sağlık Çalışanı da oynamış , Oynatmış Çok mU Garip ??? Bence Gayet Normal...
22
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir