Medimagazin logo

Ünlü diş hekimleri İstanbul'da

Dünyanın önde gelen diş hekimleri 2 - 4 Haziran 2011'de İstanbul'a geliyor
Ünlü diş hekimleri İstanbul'da
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Avrupa Estetik Diş Hekimliği Akademisi EAED'nin başkanı Diş Hekimi Galip Gürel, 2 - 4 Haziran 2011'de dünyanın önde gelen 450 diş hekimini İstanbul'da ağırlıyor. Estetik diş hekimliginde cığır açacak yeni bilimsel yaklaşımlar ilk kez bu kongrede konuşulacak.

Dünyaca tanınan diş hekimlerimizden Galip Gürel, EAED - Avrupa Estetik Diş Hekimliği Akademisi Başkanı olarak 2 - 4 Haziran 2011'de dünyanın önde gelen estetik diş hekimlerini İstanbul'da ağırlayacak. Avrupa Estetik Diş Hekimliği Akademisi'nin ilk Türk başkanı Gürel, bu tarihlerde düzenlenecek olan konferansa ev sahipliği yapacak. Dünyanın önde gelen 450 diş hekiminin katılacağı bu konferansla, İstanbul önemli bir çekim merkezi haline gelecek. Çalışmaları dünyaca takip edilen Galip Gürel, Türkiye'ye sadece kültür elçiliği değil, çok büyük bir bilimsel elçilikte yapıyor.

Adını estetik diş hekimliğinde yarattığı teknikler ve uygulamalarla dünya bilimsel diş hekimliği literatürüne yazdıran Gürel'in akademi başkanlığı, Türkiye için büyük gurur kaynağı. Estetik diş hekimliği denildiğinde akla gelen dünyadaki en bilimsel ve en prestijli estetik diş akademisi olan EAED'nin 24 ülkeden, kendini hem bilimsel hem de klinik uygulamalar açısından kanıtlamış, 150 seçkin üyesi bulunuyor.

Galip Gürel'in başkanlığı bu yıl İstanbul'da ve 2012 yıllarında da Antalya'da yapılacak Avrupa Estetik Diş Hekimliği Akademisi Konferansları'nın Türkiye'de gerçekleşmesini sağlayacak. Galip Gürel: "Avrupa Estetik Diş Hekimliği Akademisi, Avrupa'nın ve dünyanın en saygın kuruluşlarının başında geliyor. Böyle bir kuruluşun başkanlık görevine getirilmek benim için gurur kaynağı. Bu sayede de ülkemiz adına sevindirici gelişmelere vesile olmaktan onur duyuyorum. Akademi'nin Konferansları'nın ülkemizde gerçekleştirilmesi, sadece sektör adına değil, Türkiye'nin tanıtımı adına da büyük önem taşıyor.

Estetik diş hekimliğinde çığır açacak yeni bilimsel yaklaşımlar ilk kez kongremizde konuşulacağı gibi dünyadaki kültürlerin ve kıtaların buluşma noktası olan Istanbul'un büyülü tarihsel dokuşunu da görme ve yaşama firsatı bulacaklar. Amacımız dünyanın tanınmış kişilerinin diş hekimlerinin İstanbul'dan birer kültür ve turizm elçisi olarak dönüp, tüm hasta ve yakınlarıyla İstanbul'un güzelliklerini paylaşmaları" şeklinde açıklama yaptı.

Üc gün sürecek kongre çerçevesinde davetliler, Sultanahmet meydanında İstanbul'un tarihi dokusunu hissedecek, tekneyle boğazın sularında iki kıtanın büyülü atmosferini soluyacak ve boş vakitlerinde de kültürümüzü yakından tanıma firsatı bulacaklar.

ünlü
diş
hekimleri
i̇stanbul'da
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir