Medimagazin logo

Yüksek İhtisas Hastanesi'ne üç ödül birden

Türk Kardiyoloji Derneği'nin her yıl düzenlediği “Yılın Genç Kardiyologları Ödülü” sahiplerini buldu. 33. Uluslararası Kardiyoloji Kongresi’nde yapılan ödül töreninde, Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nden üç genç hekim ödül aldı
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Yüksek İhtisas Hastanesi'ne üç ödül birden
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Türk Kardiyoloji Derneğinin “Genç Kardiyologlara Teşvik Projesi” kapsamında düzenlediği “Yılın Genç Kardiyologları Ödülü” sahiplerini buldu.

Antalya’da 5-8 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenen 33. Uluslararası Kardiyoloji Kongresi’nde yapılan ödül töreninde, Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Bölümünden üç genç hekim ödül aldı.

Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Kardiyoloji Kliniğinden Dr. Çağrı Yayla 910 puanla birinci, Dr. Mehmet Kadri Akboğa 850 puanla ikinci olurken, yine aynı hastaneden Dr. Sefa Ünal ise 670 puanla üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Genç kardiyologların bilimsel çalışmalara olan isteğinin artırılması amacıyla hayata geçirilen projede hekimlerin o yıl içerisinde katıldıkları kongre, yaptıkları bilimsel çalışmalar ve bildiriler göz önünde bulundurularak puanlama yapılıyor. Değerlendirme sonrası en yüksek puana sahip adaylar ise ödüllendiriliyor.

Kongre’de, 600 sözlü ve poster çalışmasının da 40’ı, Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Kardiyoloji Bölümünce sunuldu.

 


 

ödül
kardiyolog
genç
yüksek i̇htisas
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir