Medimagazin logo

48 yaşındaki eski başhekim kalp krizi sonrası hayatını kaybetti

Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi, eski başhekimi, Uzm Dr. Mehmet Yetkiner geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.
Kaynak: İHA
48 yaşındaki eski başhekim kalp krizi sonrası hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kırşehir - Çiçekdağı ilçesinde görevine gitmekte olan merhum Yetkiner (48) , kendini iyi hissetmemesi sonrası Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine gitti. Mesai arkadaşları tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kalbine yenik düşen Mehmet Yetkiner, hayatını kaybetti. 

İl Sağlık Müdürlüğü alınan vefat haberinin ardından yayınladığı taziye mesajında; 
Kurumumuzda görevli değerli hekimimiz, Mehmet Yetkiner, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmiştir. Hekimimize Allah’tan rahmet değerli ailesine başsağlığı dileriz” dedi. 

Merhum Mehmet Yetkiner, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başhekimlik görevinin yanı sıra Tıbbi Hizmetler Daire Başkanlığı görevinde de bulunmuştu. 

kırşehir eğitim araştırma hastanesi
Yorum (4)
Levent Kurnaz
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Babama çok emeği geçmişti. Kırşehir Lisesi aynı dönem arkadaşımız.
14
Cevapla
Dr.Seyfettin
Doktorların kalbi Türkiye'de erken yoruluyor. Sebep olan tüm hastalar,hasta yakınları,yöneticiler bundan hepsi mesuldür. Çekip gidesim var medeni insanların insanca yaşam sürdüğü yerlere...Mekanın cennet olsun hocam!
31
Cevapla
Orhan EDİŞ
Kırşehir tertemiz bir evladını daha gencecik yaşında toprağa verdi.Dr.Mehmet Yetkiner;insanı seven,vazifeşinas,hastalarının acılarını dindirmek için çırpınan; alçak gönüllü ve mütevazi bir hekimdi.Şehrimiz için çok büyük bir kayıp. Allah mekanını cennet,makamını yüksek etsin,sevdiklerine ve geride bıraktıklarına sabır versin. Orhan Ediş, Kartal,İstanbul
0
Cevapla
AKIN KEPEK
2000 yılında k.maraş göksun DH de bi süre başhekimliğimizi yapmıştı. iyi bir insan bir ağabeydi mesleğinin hakkını verirdi işten ve toplumdan kaçmazdı. allah rahmet eylesin yakınlarına başsağlığı dilerim...
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir