Medimagazin logo

Aile hekimlerinin cezaevindeki nöbeti sona erdi

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Kırşehir Şube Başkanı Cuma Köysüren, aile hekimlerinin cezaevlerinde nöbetlerinin sona erdiğini bildirdi.
Kaynak: AA
Aile hekimlerinin cezaevindeki nöbeti sona erdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Köysüren, yazılı açıklamasında, 2016 yılından bu yana Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı aile hekimlerinin mevcut görevlerinin yanı sıra Kırşehir E-Tipi kapalı ceza evinde de nöbet tuttuğunu hatırlattı.

Sendika'nın girişimleri ile mecburi nöbetlerin sonlandırıldığını vurgulayan Köysüren, şu ifadeleri kullandı:

"2016 temmuz ayından beri devam eden aile hekimlerimiz ve sağlık camiamız için önemli bir soruna dönüşen kapalı cezaevi nöbetleri ile ilgili gerekli hassasiyet gösterilerek adımlar atılmıştır. Sendikamızın çabaları, İl Sağlık Müdürü Dr. Suat Türkoğlu'nun girişimleri, bakanlığımızdan alınan uygun görüşler ve Kırşehir Valimiz İbrahim Akın'ın talimatları ile bu görevlendirme, şubat ayı itibariyle sonlandırılmıştır."

sağlık-sen
cuma köysüren
aile hekimi
Yorum (7)
hakan
elini vicdanına at emek veren aile sağlığı merkezinde çalışan tıbbi sekreterler türkiye geneli 2300-2600 arası hakkı olan maaş verin.cari giderlerin cepe atılsın değil.
6
Cevapla
Hasan Akdemir
Sayın hakan (sm) kardeşimiz; burada konuyla alakalı - alakasız pek çok haberde hep tıbbi sekreterlerin maaşları konusunda isteklerinizi yazıyorsunuz. Devir horon tepme devri, efelik zamanı değil demişti bir bakanımız . Bütün tıbbi sekreterler birleşip sendikaları veya dernekleri aracılığıyla, idari erke, bir oyla seçim sonuçlarının değişebildiği demokrasilerde , hatırı sayılır bir güç olduklarını gösterirlerse o zaman sizi dinleyen birileri çıkabilir.
17
Cevapla
hakan
sayım hasan hocam öncelikle tşkler.herşey para değil özellikle cari giderler sanki onun hakkıdır emek veren tıbbi sekreterlere gözleri maaşlarında sağlık bakanlığı aile hekimliği çıkardı sınıflama sisteminde tıbbi sekreter şartı var. maaşları cari giderden verilmesi diğerinin hepsinin asmye harcanması lazımken
3
Cevapla
ayhan
Sayın hakan (sm), ilkokul mezununa bile 2 aylık kurslarla verilen bu tıbbi sekreterlik sertifakları ile çokda bir özelliğiniz yok.Özelde Fakülte mezunu hemşire bile buna yakın maaşlar alırken .....
3
Cevapla
hakan
sayın ayhan ozaman yüksekokulları okulları kaldıralım.eğer böyle düşünüyorsan okumadan doktorluk yapılsın.bilgisayarlardan teşhis girip ilaç isimleri çıkıyor eczacı kalfaları gelip yapsın.sınıflama yönetmeliği madde var diploma şartı.senin çocuğunda olabilir kardeşin olsaydı acaba.üniversitede verilen eğitim herkes biliyor nasıl geçiliyor.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir