Medimagazin logo

Bezmialem’in ön cephesindeydi, Covid-19'a yakalandı: Doktor Muhammet Tunç’a moral telefonları

Türkiye'de sağlık çalışanları Kovid-19'la mücadelenin ön saflarındaki mücadeleleriyle büyük takdir toplarken bazı doktorlar vatandaşların canını kurtarmak isterken koronavirüse yakalandı. Genç yaşına rağmen sağlık alanında başarılı işlere imza atan ve Bezmi Alem Hastanesi'nde 2 aydır koronavirüs hastalarını tedavi eden Doktor Muhammet Tunç de bu isimlerden biri. Tunç, ramazan ayında yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından görev yaptığı hastanede tedavi altına alındı.
Kaynak: Yeni Şafak
Bezmialem’in ön cephesindeydi, Covid-19'a yakalandı: Doktor Muhammet Tunç’a moral telefonları
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye'nin koronavirüse karşı verdiği mücadelede adeta hayatlarını ortaya koyarak canla başla çalışan sağlıkçılar, kendi sağlıklarını tehlikeye atarak durmaksızın çalışıyor. Türkiye genelindemücadele veren devletin kurumları, Sağlık Bakanı ve tüm sağlık ordusunun fedakar gayretleri toplumun her kesiminden alkış aldı. Bu süreçte koronavirüse kargşı verilen bu büyük savaşta bazı sağlık çalışanları da virüse yakalandı.

Görev yaparken virüse yakalandı

Bezmi Alem Hastanesi'nde başarılı bir şekilde görevini yerine getiren ve 2 aydır koronavirüs hastalarını tedavi eden Dr. Muhammet Tunç ramazan ayında koronavirüs testi yaptırdı. Test sonucu pozitif çıkan Tunç'un tedavisine görev yaptığı Bezli Alem Hastanesi'nde hemen başlandı.

Geçmiş olsun dilekleri iletildi

Koronavirüs hastaları için verdiği büyük mücadele esnasında virüse yakalanan Bezmi Alem Hastanesi doktorlarından olan ve aynı zamanda ÖNCÜ SPOR’un Sağlık Komisyon Başkanlığı görevini üstlenen Dr. Muhammet Tunç'a çok sayıda geçmiş olsun telefonu geldi.

TGSP Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ve ÖNDER Genel Başkanı Kamber Çal şu an görev yaptığı hastanede koronavirüse karşı mücadele veren Dr. Muhammet Tunç'u arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sağlık çalışanlarına çok şey borçluyuz

Bilal Erdoğan görüşmede "Canımızı emanet ettiğimiz tüm sağlık çalışanlarımıza çok şey borçluyuz. Millet olarak vazifesini fedakarca yürüten doktorlarımızı gönülden alkışlıyoruz. İnşallah bu illetten tez zamanda kurtulacağız, tekrardan acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullanırken Dr. Muhammet Tunç ise geçmiş olsun dileklerinin kendisine moral olduğunu belirterek Kamber Çal ve Bilal Erdoğan’a teşekkür etti.

koronavirus
muhammet tunc
Yorum (5)
ramazan
covid ile SADECE aktif mücadele edenlere 3 ay daha tavandan ödeme yapılmalı. Moral ve motivasyonu artırma bakımından önemli. Bunu hak ediyoruz diye düşünüyorum.
10
Cevapla
akgül
Covid ile SADECE aktif mücadele edenler ile ayda bir kez hasta görenlerin yada hiç görmeyenlerin , bir tutulup aynı performansı almaları Covid ile aktif mücadele eden çalışanların moral ve motivasyonunu bozmuştur. Aktif çalışanlara 3 ay daha tavandan ödeme yapılması bu haksızlığı ortadan kaldıracaktır diye düşünüyorum
11
Cevapla
Port
Motivasyonunuzu yerim
18
Cevapla
Murat
çalıştığım hastane pandemi hastanesi değildi.burada çalışan arkadaşlarım %55 den döner sermaye aldılar sadece enfeksiyon uzmanları tavandan döner sermaye aldılar.
10
Cevapla
yaşar mehmet
korona ile aktif mucadele edenler etmeyenler ayrımı saçma.Korona süresince kovid kliniginde olmayıp ama poliklinikte hasta bakan hekimlerin koronaya yakalanma oranı daha fazla.
11
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir