Medimagazin logo

Burun estetiği öncesi neler yapılmalı?

Burun estetiği ameliyatı da diğer cerrahi müdahaleler gibi ciddi bir uygulamadır. Yüz bölgesinde özellikle de burunda uygulanan cerrahi müdahaleler hem kozmetik açıdan hem de nefes alıp-verme ve koku duyusu açısından tecrübeli ve alanında uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. 
Burun estetiği öncesi neler yapılmalı?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Estetik cerrahi alanında yapılan araştırmalar, geliştirilen teknolojiler ile başarı oranının yükselmesi ve özellikle de burun ameliyatında aday kişinin beklentilerini tam anlamıyla karşılanması sağlanmıştır. Burun estetiği yaptıracak olan kişi öncelikle uygulamayı yapacak olan doktor seçimi konusunda çok özenli davranmalıdır.

Alanında uzman ve tecrübeli doktorlar; burun ameliyatı sürecinin öncesinde 3d tasarım teknolojisi ile aday kişinin ve istediği görünümün tasarımını çıkarırlar ve sonuca çok yakın olan bu tasarım sonucunda karar verme aşaması daha sağlıklı olmaktadır.

Uygulamayı gerçekleştirecek olan doktorun önceki burun ameliyatı sonuçlarını imkanınız varsa canlı olarak görmenizin faydası olacaktır. 

Burun ameliyatı genel anestezi altında kişiye göre bir dizi farklı uygulamalar içeren bir ameliyattır. Son yıllarda uzman doktorların birinci ameliyatlarının başarı oranı hayli yüksek olsa da herhangi küçük bir yanlış müdahalede ikinci bir revizyon (burun düzeltme) ameliyatına gerek duyulabilmektedir. Revizyon burun ameliyatına ihtiyaç duyulmaması için; beklentilerin gerçekçi ve doğal olana en yakın şekilde olması gerekmektedir. 

Doktor, ameliyat öncesinde muayene sırasında; herhangi bir deviasyon, nefes alıp vermeye engel ya da koku duyusunu engelleyecek bir durum olup olmadığını tespit edecektir. Ameliyat sırasında bu kusurların da düzeltilmesi sağlanabilmektedir. Ayrıca burun eğriliklerinin düzeltme, burun ucunun kaldırılması, burun küçültme gibi işlemler de gerekli görüldüğü ve ameliyatı yaptıracak kişi ile ortak karar verilerek uygulanmaktadır.

Bu nedenle burun estetiği ameliyatı yaptıracak olan kişiler; kararlı olmalı ve doktor tercihini çok dikkatli bir şekilde yapmalıdır.

Detaylı bilgi için https://www.teomandal.com/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 

burun
estetik
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir