Medimagazin logo

Hastanedeki kayıt görevlisi hakkında disiplin soruşturması başlatıldı

Bartın Devlet Hastanesi acil servisinde kayıt işlem bölümü görevlisinin internette vakit geçirirken işlem için sırada olan hastaları bekletmesi görüntüleri ile Bartın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından disiplin soruşturması başlatıldı
Kaynak: İHA
Hastanedeki kayıt görevlisi hakkında disiplin soruşturması başlatıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bartın Devlet Hastanesi acil servisinde kayıt işlem bölümünün mesai saati içerisinde hastalar beklerken internette vakit geçirdiği görüntülerle ilgili soruşturma açıldı.

Konuyla ilgili Bartın İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Sosyal medyada yer alan “Bartın Devlet Hastanesinin Acil Servisinde vatandaşlar tarafından çekilen görüntüler tepki çekti” başlıklı haberler üzerine İl Müdürlüğümüz tarafından konuyla ilgili inceleme başlatılmıştır. Görevi başındaki çalışanın, işiyle ilgisi olmayan internet sitelerine girmesi uygun değildir. İlgili personel hakkında disiplin soruşturması başlatılmıştır. Hastane hizmetlerinde kullanılan bilgisayarların maksadı dışında kullanılmaması için de gerekli tedbirler alınmıştır” denildi. 

bartın devlet hastanesi
bartın i̇l sağlık müdürlüğü
Yorum (2)
Hamdi
Bölümle alakasi olmayan diplomasi olmayan kişiler sertfika olunca torpil işi.130 bin Diploma Tıbbi sekreter var
2
Cevapla
Kemal
Kayıt için gelen vatandaşı bekletmemek gerekiyor.. Ama ben bu fotoğrafta bekleyen insanlar göremiyorum.. Fotoğrafın sağındaki başı çıkmamış kişi bekliyor gibi durmuyor.. Laf olsun torba dolsun diye yapılmış bir şikayet gibi geldi bana..
8
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir