Medimagazin logo

İş iyice magazine döndü! Ömür Gedik'ten Canan Karatay'a: Şarlatan!

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırtmıştı. Karatay "Veganlar kısa ömürlüdür. Veganlar yalnız tahıl yiyor tavşan ve koyun gibi. Veganlık hastalıktır" açıklamasını yapmıştı. Karatay'ın bu açıklamasına şarkıcı Ömür Gedik'ten çok sert bir cevap geldi.
İş iyice magazine döndü! Ömür Gedik'ten Canan Karatay'a: Şarlatan!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Canan Karatay, yine çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. Prof. Dr. Canan Karatay, veganları ‘tahıl beyinli’ olarak nitelendirdi. Canan Karatay’ın bu açıklamasının ardından şarkıcı Ömür Gedik, sosyal medya hesabından Karatay’a çok sert bir şekilde çıkıştı. Gedik: ” Canan Karatay yaşam hakkına saygısı ve vicdanı olmayan tam bir şarlatan… Tahıl beyinli dediği Veganlar ve koyunlar da ondan daha zeki bence..” ifadelerini kullandı.

 

canan karatay
ömür gedik
Yorum (5)
Erkan Taner Karagöz
Bu mudur doktorların tartışacağı konu
13
Cevapla
Hasan Akdemir
Anlaşıldığı kadarıyla artık demansif semptomlar sergileyen sayın hocamızın medya elinde oyuncak olması durumunu görüyor ve bu halden kurtulması için yakınları ve sevenlerinin müdahale etmesini ümit ediyorum.
47
Cevapla
A
Şarkıcının fikirlerine katılmamakla birlikte " şarlatan" suçlamasına katılıyorum. Bu tespiti üniversite hocaları çok uzun süre önce korkmadan yapmalı ve halkı bu şarlatan konusunda uyarmalıydı.
32
Cevapla
dr
istediğini söylersen, istemediğini işitirsin.
22
Cevapla
fikri
Şu dünyada Canan hocaya laf söyleyebilecek son insanlardan birisidir Ömür Gedik.
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir