Medimagazin logo

O artık 27 hastaneden sorumlu

Liv Hospital Grup Kurucu Genel Koordinatörü Meri İstiroti, MLPCARE Pazarlama Grup Koordinatörü olarak atandı.
O artık 27 hastaneden sorumlu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İstiroti, MLPCARE bünyesinde yer alan Liv Hospital ve Medical Park hastanelerinden sorumlu Pazarlama Grup Koordinatörü olarak görev yapacak. İstiroti, 27 hastane ve 7 milyon hasta ile sektörün en büyüğü olan MLPCARE’in tüm pazarlama faaliyetlerinin oluşturulması ve yürütülmesinden sorumlu oldu.

 

İstiroti 27 hastaneden sorumlu

2013 yılından itibaren sağlık sektöründe A Plus bir marka olarak yerini alan Liv Hospital Kurucu Genel Müdürü olan İstiroti, son bir yıldır da Liv Hospital Grup Koordinatörü görevine atanmıştı. Liv Hospital markasının yönetim, pazarlama ve işletme süreçlerinin oluşturulmasını A’dan Z’ye gerçekleştiren İstiroti, ilk şube Ulus’un açılışının ardından 2014’te de Ankara Liv Hospital’in açılışını gerçekleştirdi. 2015 yılında Medical Park ve Liv Hospital hastanelerinin MLPCARE şemsiyesi altında toplanmasıyla İstiroti, MLPCARE Pazarlama Grup Koordinatörü olarak atandı. Bu kapsamda MLPCARE bünyesinde sağlıkta iki farklı marka olan Türkiye genelindeki Liv Hospital ve Medical Park hastanelerinden sorumlu oldu.  İstiroti, yurtiçi ve yurtdışı iş ortakları ile ülkenin en geniş sağlık zinciri olan iki markayla sağlanabilecek faydalar üzerinde çalışacak.  

25 yıllık tecrübesini hastaneciliğe aktardı

1990 yılından bu yana sağlık alanında üst düzey yöneticilik yapan Meri İstiroti Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde Sağlık Yönetimi masterı yaptı. Türkiye’de kurulan ilk özel hastane olan International Hospital’da Halkla ilişkiler Müdürlüğü ve ardından işletme koordinatörü olarak uzun yıllar çalıştıktan sonra sırasıyla Amerikan Hastanesi, Bayındır Holding Yaşamkent Projesi,  Acıbadem Sağlık Grubu, Bozlu Grup ve Dünya Göz Hastanelerinde üst düzey yöneticilik yaptı. 25 yıldır sağlık sektöründe emek veren İstiroti,  tecrübe ve deneyimini sağlıkta birçok markanın oluşumu ve pazarlama süreçleri için kullandı. Bu anlamda birçok hastanenin kuruluş ve açılışında da görev aldı. Sağlık turizminin ülkemizde gelişmesi için yıllardır çeşitli sivil toplum kuruluşlarında faaliyetlerde bulunan İstiroti, aynı zamanda Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Başkanlığı görevini yürütüyor. ‘30 Yaşa Mektuplar’ ve ‘Son Söz Doktorların’ adlı iki kitabı olan İstiroti aynı zamanda 2 çocuk annesidir.

meri i̇stiroti
mlpcare
liv hospital
Yorum (3)
Md
Üniversiteler batarken emperyalist patronlar yükselişte, işte yeni Türkiye....
1
Cevapla
Mücahit Altuntaş
27 hastaneden sorumlu olmak kolay değil.Fakat diğer sağlık alanlarında sorun var. Niye var ? Satın gitsin , özelleştirin yaklaşımından önce , insan olmanın ve düşünmenin gereği neden bu sağlıkta kamusal alanda hızlı çöküş sürecini sağlık sistemi yaşadı? Sağlıkta ülke olarak global maliyetlerimiz artıyor mu ?Sürdürülebilir mi? Batan üniversitelerin SUT fiyatlaması baskılaması ve hekimlerin emeklilik ücret baskılaması çapraz ilişkilerini anlamak gerekiyor mu? Sağlıkta ucuz iş gücü dayatmalarının kime yaradığını anlamak gerekiyor mu? YAda kapatılan muaynelerin bu süreçle , açılan özel hastanelerle ilişkisi var mı? ABD de sağlık siistemi sosyal siyasal krize neden oldu ! Neden böyle oldu.Maliyet sorunu !Siyasal tartışma konusudur. Ülkerin sağlık politakları ve bizim ters köse sağlık teknolojilerinde %80-85 dışarı bağlı , yada dövize bağlı hallerimizi anlamak gerekiyor mu?Yada son dönem %800-900artan sağlık maliyetlerinin izlenen sağlık politikalarıyla ilişkisi varmı ? Anlamak gerekmiyor mu? Darası Cerrahpaşa , İstanbul Üniversitesi ,Hacettepe Üniversitesi ve diğer ödeme zorluğu olan büyük üniversitelerimize. Onlar da bakanlığın cansuyu idari katkılayla düze çıkacaklar inşaallah. Sayın Meri İstirotiye eğer vakit bulup buraları okuyorsa sormak isterim.Yanıtlarsa aydınlanmış oluruz. Türkiyede son on yılda sağlıkta işlem sayısı %300 artmış ! Acaba Dünyada böyle bir ülke var mı? Türkiyede son on yılda sağlık harcamaları %800-900 artmış.Dünya savaş halleri dışında acaba böyle bir artış var mı? Türkiyede bir yılda acillere müracaat ülke nufusunu aşmış.Acaba böyle bir ülke Dünyada mevcut mu? MEvcut oldu mu? Sayın Meri İstiroti sorun nerede ? Tecrübeleriniz ve gözlemeleriniz rica ediyorum.Kamusal yarar adına , sağlık adına bizi aydınlatın. Sayın Meri İstiroti acaba bu bir idari malpaktismidir ? Siyasal malpraktismidir ? Ekonomik malpraktismidir ? Artan iş yükü karşılamak anlamında sosyal malpaktismi ; ve halen ısrarla yürütülen performans sistemi ve malprkatis sistemi ile (yeterli personel olmadan pervasız artırılan işi yükünden ! )dolaylı bu bir mobing midir ? Nedir bunun adı ? Kamusal yarar ve kamusal alan adına , tecrübelerinize dayanarak rica ediyorum. Dr.Mücahit Altuntaş İç hastalıkları uzmanı 21 Ağustor 2015
0
Cevapla
Mehmet Ay
"Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü", "sağlık yöneticisi" iki tane yanyana gelmesi garip duran kavram.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir