Medimagazin logo

UfakBirAra.com 1 yılı ödüllerle geride bıraktı

Yoğun iş yükü ve temposuyla çalışan aile hekimlerinin ufak bir ara verdiklerinde mesleki ve sosyal açıdan kendilerini güncelleme isteklerini karşılamak için Pfizer Türkiye tarafından hayata geçirilen UfakBirAra.com 1. yaşını ödüllerle geride bırakırken, 2015’e yenilenen tasarımı ve içerikleriyle girdi. Aile hekimlerine hizmet veren platform 3 bini aşkın üyeye sahip.
UfakBirAra.com 1 yılı ödüllerle geride bıraktı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hastaların genellikle hekimle ilk karşılaşma noktası olan aile hekimleri, erken tanıdan tedaviye, hastalıklardan korunma ve hasta bakımına kadar geniş bir alanda hastalara ve hasta yakınlarına danışman rolü üstleniyor. Her hafta güncellenen içeriği, sürekli artarak sayısı 14’e ulaşan medikal konu başlıkları ve alanında uzman fikir liderlerinin katkılarıyla yenilenen UfakBirAra.com, çok sayıda hastaya hizmet verebilmek için zamanla yarışan aile hekimlerine merak ettikleri mesleki, hukuki ve sağlık sistemiyle ilgili konuların ve sosyal içeriklerin bir araya toplandığı bir platform sunuyor.

 

UfakBirAra.com henüz 1. yaşına basmadankazandığı ödüllerle de sektörde farkını kanıtladı. UfakBirAra.com dijital dünyanın en saygın yarışmalarından olanInteractive Media Awards (IMA) İlaç Sektörü Kategorisinde yapılan toplam 85 başvuru arasında “Sınıfının En İyisi” Ödülü’ne ve MediaCat’in Sağlık İletişimi alanında Dijital Kategoriler dalında “En İyi İnternet Sitesi/Uygulaması” Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

 

Pfizer Türkiye Strateji, İş Geliştirme ve Çok Kanallı Pazarlama MüdürüTuğhan Demirbilek UfakBirAra.com’u şöyle anlatıyor:

“Ufakbirara.com Türkiye’de bir ilaç firması tarafından sunulan Aile Hekimleri’ne özel tek internet sitesi. Aile hekimlerinin ihtiyaçları ve ilgi alanlarına uygun olarak site her hafta özgün ve yeni içeriklerle zenginleşiyor. Ufakbirara.com’da aile hekimleri medikal, mesleki ve sosyal konularda makaleler, videolar, görseller ve indirilebilir içeriklere erişebiliyorlar. Sitede, aile hekimlerinin en çok ilgilendiği medikal alanlarda konunun uzmanlarından sunum videoları veya canlı yayınları banttan izlemesi; aile hekimlerinin sıklıkla karşılaştığı adli tıp konularında güncel makaleleri bulması; son kitaplar, gezi, sinema, kültür konularında keyifli ve doyurucu yazı ve fotoğraflara ulaşması mümkün.

 

Mevcut üye hekimlerimizden gördüğümüz ilgi ve aldığımız geri bildirimler de doğru yolda olduğumuza dair en önemli motivasyon kaynağımızı oluşturuyor.”

ufakbirara.com
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir