Medimagazin logo

Antalya'nın özel sağlık kuruluşları denetlenecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, "Özel Sağlık Kuruluşlarında Çalışma Koşullarının İyileştirilmesine Yönelik Programlı Teftişler" programının tanıtım toplantısı yapıldı.
 Antalya'nın özel sağlık kuruluşları denetlenecek
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ANTALYA-İş Teftiş Antalya Grup Başkanı İş Başmüfettişi Suat Şimşek, Antalya Serbest Muhasebeciler Odası'nda gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, özel sağlık sektöründe yer alan kuruluşların 2013 yılı içerisinde denetime tabi tutulacağını söyledi.

Denetimler kapsamında iş yerlerinde, çalışma şartlarının iyileştirilmesi, çalışma saatlerinin ve ücretlerin düzenlenmesi ve çalışanların yıllık ve haftalık izin konularının denetleneceğini ifade eden Şimşek, "Denetimler Mart ayında başlayacak, Kasım ayı sonuna kadar teftişlerimizi tamamlanıp rapor belirlenecek" dedi.

Teftişlerin iki aşamalı yapılacağını kaydeden Şimşek, önce iş yerine gidilip genel bir durum tespiti yapılacağını, ardından ikinci bir kontrolle eksikliklerin giderilip giderilmediğine bakılacağını bildirdi. Şimşek, "Amaç tamamen bilgilendirme ve düzeltmeye yönelik. Söylediklerimiz yapılmazsa cezai işleme gideceğiz" diye konuştu.

antalya'nın
özel
sağlık
kuruluşları
denetlenecek
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir