Medimagazin logo

Özel Veni Vidi Göz Sağlığı Merkezi Sakarya'da açıldı

Özel Veni Vidi Göz Sağlığı Merkezi Sakarya'da açıldı.
Özel Veni Vidi Göz Sağlığı Merkezi Sakarya'da açıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Veni Vidi Göz Sağlığı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özdemir, törende yaptığı konuşmada, Veni Vidi Göz Şirketler Grubu'nun 7. merkezini Sakarya'da açtıklarını söyledi.

Özdemir, yoğunlukla İstanbul ve Ankara'daki merkezlerinde daha çok göz üzerine hizmet yarışında olduklarını fakat Sakarya'da fizik tedavi konusunda da yatırım gerçekleştirdiklerini belirtti.

2015 yılında Sakarya'da daha büyük hastane kompleksinin yatırımını planladıklarını dile getiren Özdemir, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sakarya özelinde bu hizmetin geri dönüşüne baktığımızda üzerinden birkaç ay geçmesine rağmen hem göz hem de fizik tedavi alanında halkımızın çok büyük ilgi ve teveccühünü tespit ettik. Bu, bizi hem heyecanlandırdı hem de 'Sakarya'da daha büyük yatırımı plana almalıydık' diye düşündük. Özellikle göz alanında iddialı girişimiz, daha çok uzman hekimlerimizin ve cerrahlarımızın İstanbul ve diğer illerden Sakarya'ya transfer edilmesiyle vücut buldu. Birkaç aylık geçmişte bin-bin 500 civarında oldukça başarılı cerrahi müdahale gerçekleşti. Halkımız bu tedavi teşhis hizmetlerinden oldukça memnun. Bu da geleceğe dönük açılımlar konusunda bizleri cesaretlendirdi. Sakarya, grubumuzun son yatırımı değil.

Kocaeli, Ankara ve Eskişehir'de de muhtemelen 2015'in sonuna kadar 3 merkezimizi hizmete açacağız. Bu yatırımın Sakaryalılara ve civar illerdeki halkımıza hayırlı olmasını diliyorum."

özel
veni
vidi
göz
sağlığı
merkezi
sakarya'da
açıldı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir