Medimagazin logo

Bornova ADSM her ay 150 diş implantı yapıyor

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri halka hem modern hem kalite standartlarına uygun diş sağlığı hizmeti sunuyor.
Bornova ADSM her ay 150 diş implantı yapıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Bornova, Karşıyaka ve Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri, Diş Sağlığı Hizmetleri konusundaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor. Yeni cihazlar ve bunları kullanacak olan eğitimli ve güler yüzlü personeliyle gerek diş sağlığı gerekse estetik görünüm açısından önem arzeden diş implantı ve diş beyazlatma konusunda hizmet veriyor.
Bornova ADSM’de Diş Beyazlatma hizmeti veren Dt. Ahu Çakmak ve Dt. Ayşe Malayoğlu, diş beyazlatma işleminin 2 seansta yapılarak yılda bir kez tekrarlanabileceği gibi uygulamanın hidrojen peroksit bazlı ürün ve özel ışık sistemi ile gerçekleştirildiğinden herhangi bir komplikasyonu olmadığı ayrıca 186 TL gibi uygun bir ücret karşılığında randevu sistemi ile hizmetten faydalanılabileceği bilgisini verdiler.
Ayda 150 diş implantı
Bornova Ağız ve Diş sağlığı Merkezi Yöneticisi Yard. Doç. Dr. Akın Coşkun “İmplantoloji Kliniğimizde 4 adet ünit bulunmakta olup üç Diş Hekimimiz aktif olarak bu klinikte çalışmaktadır. Boştaki ünitimiz ise implant ve cerrahi uygulamalar yapan diğer Diş Hekimlerimiz tarafından her Diş Hekiminin Ameliyat randevularına göre haftanın belli günlerinde olmak şartıyla kullanılmaktadır. İmplantoloji Kliniğimizde ayda 150 implant uygulanmasının yanı sıra ileri cerrahi operasyonları da (gömülü diş operasyonları, kist operasyonları, sinüs kaldırılması, diş eti düzeltilmesi ve şekillendirilmesi vb.) yapılmaktadır.
Kliniğimizde Doğanlar ve Bornova Polikliniklerimizden ikişer, toplam ondört Diş Hekimi Genel Sekreterliğimizce temin edilen 6 implant markası ile implant uygulamalarını gerçekleştirmektedir. Diş Hekimlerimiz radyoloji merkezlerinde çekilen tomografiler ve hastanemizde çekilen panaromik filmleri detaylı bir şekilde inceleyip planladıktan sonra implant markalarını kullanarak cerrahi işlemlerini yapmaktadırlar.
Merkezimize bağlı İmplantoloji Kliniğimizde İmplant fiyatları 740 TL ile 1100 TL arasında değişmekte olup hastalarımız istediği markayı ve Diş Hekimini seçebilmektedir. Yapılan implantların protez kısımlarını yaptırmak için ise SGK katılım payı dışında extra hiçbir ücret ödememektedirler. Ayrıca Merkezimizde implant firmalarının organizasyonları ve üniversitelerden hocalarımızın anlatımı ile yıl içerisinde hafta sonları genel implantoloji, ileri cerrahi teknikleri ve canlı uygulamalar ile birçok eğitimler gerçekleştirilmektedir.  Diş İmplantı ve Diş Beyazlatma Hizmetlerinden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız tüm Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı ADSM’ lerde aynı kalite ve konforda hizmeti bulacaklardır." diyen Coşkun, "Bu konuda bilgi almak ya da cerrahi uygulama yaptırmak isteyen halkımızı merkezimize bekliyoruz.” dedi.

implant
implant fiyatlari
bornova
dis beyazlatma
devlette implant
Yorum (3)
a.b
İleri cerrahi operasyon ve dental implant cerrahisi yapılan ağız diş sağlığı merkezlerinden basit diş çekimleri veya kırılan diş köklerin çıkarılması için gönderilen hastalar bu haberden sonra ne düşünürler acaba?
14
Cevapla
DR DT
en kral implant fiyatının kuruma maliyeti150 usd iken bukadar pahallı yaptığını bilmiyormu ?vatandaşın soydurmak bir de ballandıra ballandıra anlatmak
8
Cevapla
hur35
özelde de 800/1000 tl taksitle ve sıra yok çok pahallı
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir