Medimagazin logo

Bolu'da 112 Acil Sağlık ekibine silahlı saldırı gerçekleşti

Bolu'da, 112 Acil Sağlık ekibi, rahatsızlanan yaşlı bir kadının yakınının silahlı saldırısına uğradı
Kaynak: AA
Bolu'da 112 Acil Sağlık ekibine silahlı saldırı gerçekleşti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alınan bilgiye göre, kent merkezinde görevli bir 112 Acil Sağlık ekibi, ihbar üzerine Köroğlu Mahallesi Can Sokak'ta yaşayan 82 yaşındaki hastaya müdahaleye gitti.

Sağlık ekipleri, kendilerini bekleyen yakınlarından hasta hakkında bilgi almaya çalıştığı sırada bir kişinin sözlü saldırısına uğradı.

Bunun üzerine sağlık ekipleri polise haber vererek ambulansın içinde emniyet mensuplarının gelmesini beklemeye başladı. Sağlık ekiplerine sözlü saldırıda bulunan kişi bu sırada tabanca ile ambulansa ateş etmeye başladı.

Olay yerinden uzaklaşarak Bahçelievler Polis Karakoluna giden sağılık ekipleri şahıs hakkında şikayetçi oldu.

Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol ile sağlık müdürlüğü yetkilileri de polis karakoluna gelerek saldırıya uğrayan sağlık personelinin durumunu öğrendi.

Bölgede bulunan 7 adet kurusıkı tabanca mermi kovanının çevresini emniyet bandı ile çeviren ekipler, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı 

Olay yerine gelen polis ekipleri, sağlık ekiplerine ateş ettiği iddia edilen İ.E.E.'yi (32) gözaltına aldı.Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi hakimliğe çıkartılan İ.E.E, adli kontrol şartıyla salıverildi.

Kent merkezinde görevli 112 Acil Servis ekibi, dün akşam Köroğlu Mahallesi Can Sokak'ta 82 yaşındaki kadın hastaya müdahaleye gitmiş, bu esnada hasta yakınlarından bilgi almaya çalışırken İ.E.E'nin sözlü ve silahlı saldırısına uğramıştı.

Saldırı nedeniyle olay yerinden uzaklaşan sağlık ekipleri, polis merkezine giderek şüpheli hakkında şikayetçi olmuştu.

Polis ekipleri, sağlık ekiplerine kurusıkı tabancayla ateş eden şüpheliyi gözaltına almıştı.

112 acil
bolu
muhammed emin demirkol
saldiri
tabanca
Yorum (3)
DR CEYAR
deheeyyyyy....PKK bitti diye seviniyorduk şimdi de bu çıktı...ne farkı var devletin ambulansına mayın koymakla bunun...zihniyet aynı... canı yanmış adamIN, alttan alın, aslında çok iyi çocuktur cahillik etmiş,bir daha yapmaz,şu siyasinin şu aşiretintelemanı diye gene geçiştireceklerSe dehey ki dehey...!!! ARKASI GELİR!
37
Cevapla
sağlıkta
Bu tipleri dünyaya geldiğine pişman etmeden huzur yok sağlıkçıya...
29
Cevapla
dr
maalesef sağlıkta şiddet korkunç boyutlara ulaşmıştır.hekime ve sağlıkcıya gerçekten yazık oluyor.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir