Medimagazin logo

19 yaşındaki hemşire trafik kazasında hayatını kaybetti

Yalova’nın Kaytazdere beldesinde, Subaşı Belediyesi evde sağlık hizmeti aracı ile özel bir servis otobüsü çarpıştı. Kazada 19 yaşındaki hemşire hayatını kaybetti.
19 yaşındaki hemşire trafik kazasında hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yalova Subaşı Belediyesi'ne ait Sedef Çetin idaresindeki 16-NCP-20 plakalı evde sağlık hizmeti aracı ile G.T. sevk ve idaresindeki 41-JC-210 plakalı özel bir servis otobüsü akşam saatlerinde Karamürselbey Eğitim Merkez Komutanlığı önünde çarpıştı. Kazada otomobil takla atarak ters döndü.

GENÇ HEMŞİRE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil içerisinde sıkışan iki kişi Altınova Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Ancak, meydana gelen kazada Kaytazdere'de ikamet eden ve Subaşı Belediyesi evde sağlık hizmetlerinde görevli 19 yaşındaki hemşire Sedef Çetin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazada otomobilde bulunan N.G. ise yaralandı. Yaralı, Yalova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

yalova
trafik kazası
sedef çetin
Yorum (2)
halil akarsu
çok üzücü .. Allah yakınlarına sabır versin .. ambülansların taşıdığı hastanın hayatını kurtarmak adına trafikteki diğer insanların ve taşıdığı sağlık personelinin hayatını tehlikeye atma hakkı olmadığını düşünüyorum... geçiş üstünlüğü olabilir ama bu kuralsızlık demek olmamalı..
9
Cevapla
bozeren
genç kızımıza Allah rahmet eylesin. yakınlarına ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum
9
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir