Medimagazin logo

Esenyurt'ta şiddet: COVID-19 tedavisi gören yakını vefat edince hastaneyi birbirine kattı

Esenyurt'ta, 30 gündür koronavirüs tedavisi gören bir yakınının hayatını kaybettiğini öğrenen aile, hastaneyi birbirine kattı. Hastanede doktorlara tehditlerin savrulduğu anlar vatandaşlar tarafından saniye saniye cep telefonuna kaydedildi
Kaynak: DHA
Esenyurt'ta şiddet: COVID-19 tedavisi gören yakını vefat edince hastaneyi birbirine kattı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İSTANBUL-Olay, saat 14.00 sıralarında Esenyurt'ta bulunan özel bir hastanede yaşandı. 14 Mart Tıp Bayramı öncesi yaşanan olayda edinilen bilgiye göre, 30 gündür hastanede koronavirüs tedavisi gören 64 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Doktorların, aileye acı durumu bildirmesi üzerine yakınları sinir krizi geçirdi.

Öfkeli aile, hastanedeki sağlık çalışanlarına saldırıp, tehditler savurdu.

Sağlık çalışanlarının durumu polis ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, tehditler savuran aileyi dışarı çıkardı. Aile üyeleri hastane girişinde beklerken, polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Ailenin sakinleşmemesi üzerine kapıda polis ekipleri güvenlik amaçlı bekledi.

TEHDİT ANLARI VATANDAŞLARIN CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Yaşanan arbedede ailenin, doktoru tehdit ettikleri anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntülere, hasta yakınlarından birinin “O odadan çıkacaksın" diye tehdit ettiği ve ailenin sinir krizi anları yansıdı.

Hastaneden alınan bilgiye göre ise hastanın bir süredir tedavi gördüğü, bugün ise durumunun ağırlaşarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

esenyurt
istanbul
tip bayrami
koronavirus
Yorum (4)
Hasan Akdemir
Hastayı ; 1. Olaydaki kabahatini anlayamamış doktorun öldürme ihtimali %75 2. Otuzbeş yaşındaki hemşirenin öldürme ihtimali %15 3. Posbıyıklı hastabakıcının öldürme ihtimali % 5 4. Veznedeki esmer kızın öldürme ihtimali % 3 5. Kıravatsız idarecilerin öldürme ihtimali % 2 6. Hastalıktan ölme ihtimali % 0.0 Hesaba bakınca adamların ne kadar haklı olduğu ortaya çıkıyor. Şifa Allah'tan, Ölüm hastaneden .
48
Cevapla
Allı Turna
Ben anlamıyorum. Yurtdışında için süredir bulunduğum için olsa gerek. Ben ordaki doktor olsaydım, o böceklere kafa göz girerdim. İnsanlık da bir yere kadar. Ha onu yapamıyor miyim? Gücüm yetmiyor mu? O anda bir daha kimse ile konuşmadan hastaneyi de görevi de terk ederim. Bu kadar. Hiç düşünmeden. Rızk Allah'tandir. Bunun sana yapılmasını kabul ediyorsan,sen de layiksindir.
4
Cevapla
Prof.
Meslek icabı onbinlerce hasta ve yakını gördüm. Orana vurursak bu rezillikleri yapan kesim çok küçük bir yüzdeyi oluşturuyor. Yani demem o ki, bu tiplerin üzerine kanunen daha sert gidilsin." Acısı var, yapar, anlayışla karşılayalım" zihniyeti, yargıda esas alınıyorsa işte o zaman yandık... Öyleyse her acılı insan rezalet çıkarsın, ortalık savaş alanına döner Alimallah...Yeni bir sağlıkta şiddet yasasının TCK kapsamında çıkarılması elzem. Diğer çoğunluk vatandaş bundan gücenmez, alınmaz, üzülmez. Onlar da daha kaliteli, dingin sakin bir ortamda hizmet alır. Sağlıkçıların, hele bu dönemde, binbir zorlukla çalıştıkları mekanlara biraz huzur gelir, herkez bi ohhh der... SAYIN YETKİLİLER, NASIL ÖDEYECEĞİZ BU SAĞLIKÇILARIN HAKKINI DİYORSANIZ, BU ŞİDDETİ, REZİLLİĞİ BİTİRİN. HİÇ OLMAZSA BU DÖNEMDE. COVİD HATIRINA...
20
Cevapla
ALİ OSMAN
İyi olunca Allah'tan, kötü olunca doktordan bilme gafleti ne zaman bitecek !!!
8
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir